Schilderen voor Stichting Semmy!

06 September 2010

Schilderen voor Stichting Semmy!

Een groot aantal van jullie kunnen je vast nog de uitzending van Villa Felderhof herinneren waarin ik samen met Wendy van Dijk te gast was. Eén van de opdrachten die we tijdens de opnamen van dit programma kregen was een schilderij te maken en dat hebben Wendy en ik toen ook samen gedaan.

Een tijdje geleden vroeg zij me of ik speciaal voor de Stichting Semmy opnieuw een schilderij wilde maken, voor een veiling met als thema ‘Hoop’

Stichting Semmy is een stichting die fondsen werft om op die manier kinderen met hersenstamkanker te behandelen en er voor zorg te dragen dat hier onderzoeken naar gestart worden. Hersenstamkanker bij kinderen is, als je puur naar de cijfers kijkt, een niet veel voortkomende ziekte maar als je je indenkt dat er elke 2 à 3 weken een kind aan deze ziekte komt te overlijden is het iets waar je zeker bij stil mag staan.

Natuurlijk wilde ik op haar verzoek ingaan en ben ik aan het schilderen geslagen om zo een bijdrage aan deze veiling te kunnen leveren.

Vanaf woensdag 7 september om 11.00, zal de veiling starten via http://veiling.stichtingsemmy.nl/ waar je de schilderijen ook kunt bekijken. Bieden op deze schilderijen kan tot maandagavond 13 september tot 0.00 uur.

Bied mee!

Naast het schilderij dat ik heb gemaakt kun je ook bieden op schilderijen van bijvoorbeeld Wendy van Dijk, Natasja Froger, Froukje de Both, John Williams, Xander de Buisonjé, Eric van Tijn, Henkjan Smits, Lieke van Lexmond, Winston Gerschtanowitz en Stacey Rookhuizen. Als je een bod overweegt en je zou de schilderijen in het echt willen zien dan kun je terecht in het Novotel City Amsterdam.

Ik hoop dat er een fantastische opbrengst van deze veiling zal zijn want onderzoek en behandeling naar deze ziekte is hard nodig!

Groeten,

Marco