Senna in ‘Het Verborgen Eiland’!

23 August 2014

Senna in ‘Het Verborgen Eiland’!

Nadat onze zoon Senna zijn eerste stappen op acteergebied maakte in de korte film ‘Plak Band’ had hij direct de smaak van het acteren heel erg te pakken. Superblij was Senna dan ook toen hij een hoofdrol mocht gaan spelen in de film ‘Heksen Bestaan Niet’ waar ook Leontine overigens ook in schittert als boze heks. 

Senna geniet erg van het acteren. Hij heeft er heel veel plezier in en heeft er ook nog eens talent voor! Dat hij verder wil gaan met acteren verbaast ons dan ook zeker niet. Senna is dan ook erg blij dat hij na een aantal pittige auditieronden, een nieuwe rol te pakken heeft in de nieuwe Zappserie ‘Het Verborgen Eiland’. Tijdens onze zomervakantie zat ik dan ook een aantal dagen op de waddeneilanden omdat hij hier opnamen had. Leontine was tegelijkertijd met Jada op stap want zij had opnamen voor de nieuwe film ‘Michiel de Ruyter’ waarin zij een rol speelt als één van de dochters van deze Nederlandse zeeheld, we hadden het er maar druk mee haha!

‘Het Verborgen Eiland’ is een spannende serie waarin een gezin vast komt te zitten op een onbewoond eiland in de Waddenzee. Het gezin, bestaande uit twee volwassenen en zes kinderen, ontdekt dat het eiland een groot geheim heeft. Wat ze ook proberen, van het eiland komen ze maar niet af en het gezin moet dan ook zien te overleven in de natuur. Als blijkt dat het eiland niet zo onbewoond lijkt te zijn als dat ze denken levert dat een hoop avonturen op. De cast van ‘Het Verborgen Eiland’ wordt gevormd door: Tess Siegertsz, Mees Slokkers, Senna Borsato, Senna Daems, Anne Jongsma, Jurre Otto, Wendy Brouwer, Vincent Croiset, Jack Vecht, Tim Linde, Raymond Thiry en Dimme Treurniet.

Wat deze nieuwe serie extra bijzonder maakt is dat de Zapp-presentatoren elke zaterdag in Zapplive een eigen spannend avontuur gaan beleven in hun zoektocht naar de kinderen en de geheimen van het eiland. Dan zal ook blijken dat één van deze Zapp-presentatoren van binnenuit deze missie zal tegenwerken… 

Aan de serie zit niet alleen een eigen site verbonden, www.hetverborgeneiland.nl, maar er zal ook een heel interactief gedeelte aan vastzitten waar de kijkers aan mee kunnen doen en dat maakt het alleen maar spannender!

‘Het Verborgen Eiland’ is vanaf 1 september tien weken lang elke dag om 18.05 uur te zien bij Zapp en reken maar dat wij er met het hele gezin voor klaar zullen zitten.
Kijken jullie gezellig met ons mee?

Groetjes,
Marco