Senna vier jaar!

23 September 2005

Senna vier jaar!

Hoera! Vandaag is Senna jarig! En Senna is maar liefst vier jaar geworden. Normaal gesproken mogen kinderen op hun vierde verjaardag voor het eerst naar school, maar omdat Senna zo vlak na de grote vakantie jarig is, hebben we in overleg met school besloten hem meteen na de vakantie te laten beginnen. Anders zou hij eerst zes weken vrij zijn, dan drie weken naar de peuterspeelzaal moeten met allemaal nieuwe kindjes, en dan naar school, weer nieuwe kindjes. 

Hij zit nu dus al drie weken op de basisschool, onze grote vent. En hij vindt het geweldig! “Ik zit in groep 1!” weet hij iedereen te vertellen die het maar wil horen.

Jada roept dat overigens net zo hard. Ze vindt het maar niks dat de jongens allebei op school zitten en zij nog naar de peuterspeelzaal gaat. En dus vertelt ze iedereen dat ze net zoals Senna, in groep 1 zit. Dit tot grote frustratie van Senna, die immers al vier is!

Afgelopen weekend hebben we het feestje al gevierd, maar vandaag mag Senna natuurlijk wel trakteren. Het is een spannende dag dus voor het ventje, maar hij is er helemaal klaar voor. Hij is immers geen kleine jongen meer. Senna is vier!

Groetjes,

Marco.