Sharon haar single is uit!

17 September 2012

Sharon haar single is uit!

Sharon Doorson was één van mijn talenten van The Voice of Holland in seizoen 2. Na een aantal spectaculaire liveshows eindigde ze uiteindelijk bij de laatste acht en als tweede in Team Borsato. Helaas mocht ik maar één iemand meenemen naar de finale want eigenlijk was Sharon ook absoluut een finale-waardige kandidaat.

Al vanaf haar auditie werd duidelijk dat Sharon een veelzijdig talent is. Ik vond het dan ook fantastisch dat ze uit alle vier de omgedraaide stoelen mij koos als coach. Ze heeft een geweldige stem, kan ook heel goed dansen. Buiten dat heeft Sharon absoluut de looks van een artiest en is ze ook nog eens ontzettend lief. Ik vind het dan ook meer dan geweldig dat ze nu haar langverwachte debuutsingle heeft uitgebracht, inclusief spectaculaire videoclip. Deze dance-plaat zal niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk en waarschijnlijk zelfs in Australie worden uitgebracht! Het is naar mijn mening meer dan terecht dat dit nummer zo hoog wordt ingezet want zowel de muziek als de in Ibiza opgenomen videoclip zijn van internationale allure. Sharon haar nieuwe single heet Fail in love en is te downloaden via de volgende link:
http://itunes.apple.com/nl/album/fail-in-love-single/id558472490


Ook de videoclip is prachtig. Zeker geen straf om naar te kijken, dus dat zou ik als ik jou was snel hier doen.
Sharon over haar debuutsingle: “Ik ben erg blij dat ik mijn single, waar ik super trots op ben, aan jullie mag presenteren. Het was een geweldige ervaring om mijn clip op Ibiza op te nemen en ben ook ontzettend blij met het eindresultaat! Ik ben erg benieuwd hoe mijn single ontvangen wordt door Nederland!”


Niet alleen Sharon is benieuwd, ook ik heb er hoge verwachtingen van!
Dus wederom is dit een nieuwsbericht van een zeer, zeer trotse coach!

Groeten,

Marco


P.s. Op 11 oktober geeft Sharon een showcase met live-band, waar zij ook zelf geschreven nummers ten gehore zal brengen. De show zal plaatsvinden in ‘De Boerderij’ te Zoetermeer. Kaarten hiervoor zijn te koop via: http://www.ticketmaster.nl/event/sharon-doorson-tickets/101163
Ook ik zal daar zeker bij aanwezig zijn!