Sing-A-Long versies ‘Hoe Het Danst’ op Spotify!

29 June 2019

Sing-A-Long versies ‘Hoe Het Danst’ op Spotify!

‘Hoe Het Danst’ staat voor de derde week op nummer 1 in de Top 40. Dat is wel zo ongelooflijk mooi en bijzonder, daar ben ik natuurlijk heel erg trots op. Nu krijg ik heel vaak de vraag of er een mogelijkheid is om het liedje ‘Hoe Het Danst’ mee te kunnen zingen op school, thuis of met vrienden op feestjes. Speciaal voor iedereen, die het nummer graag luidkeels wil meezingen, heb ik leuk nieuws. Want vanaf vandaag vind je op Spotify, drie verschillende Sing-A-Long versies van ‘Hoe Het Danst’ zoals die in De Kuip is vertolkt. Zo is er een versie waar je met mij mee kan zingen in de rol van Davina Michelle, is er nog een versie waar jij de stem van mij (Marco) kan zingen samen met Davina Michelle en er is een volledig instrumenstrale versie, dus zonder stemmen. Zo kan je lekker je eigen ‘Hoe Het Danst’ ten gehore brengen. En als jullie dan toch aan het zingen zijn, zou ik het helemaal te gek vinden wanneer je daar dan ook een filmpje van maakt en deze post op Instagram of Facebook. Vergeet mij dan niet te taggen, want ik vind het geweldig leuk om te zien en te horen hoe jullie ‘Hoe Het Danst’ zingen!  

Weet je trouwens dat er ook een leuke app is waar je gemakkelijk kleine video’s kunt opnemen en delen, TikTok! TikTok is de app bij uitstek waarmee je superleuke effecten + muziek aan je video’s kan toevoegen. TikTok kun je downloaden in de Appstore of via Google Play. Enige tijd geleden heb ik ook een account aangemaakt. Vind je het leuk om mij te volgen, installeer dan snel de app, je vindt mijn officiële TikTok account onder @borsato! Regelmatig post ik hier leuke video’s. Heb jij de app al geïnstalleerd? Ik zou het namelijk erg leuk vinden wanneer ik van jou ook een leuke video van o.a. ‘Hoe het Danst’ te zien krijg.

Maar wil je nu graag de videoclip van ‘Hoe Het Danst’ nog eens bekijken, dan kan dat op mijn eigen You Tube Artist Channel. Wanneer je je abonneert op mijn eigen Artist Channel, krijg je ook een melding wanneer er een nieuwe video van mij geplaatst wordt!
Bron foto: Ben Houdijk

Groetjes,

Marco