Single Kerstmis, maak kans op een persoonlijke kerstwens!

10 December 2010

Single Kerstmis, maak kans op een persoonlijke kerstwens!

SINGLE KERSTMIS
Vanaf vandaag is ‘Kerstmis’ officieel de tweede single afkomstig van ‘Dromen Durven Delen’. Omdat ik nooit eerder een kerstliedje heb uitgebracht én december natuurlijk de cadeaumaand is, geven we bij elke single een cadeautje weg en maak je kans op mooie prijzen. Lees vooral verder!

COLLECTORS ITEM
De single ligt nu in alle winkels van Free Record Shop, Media Markt en Saturn. Als je daar de single koopt, maak je kans op kaartjes voor de film ‘Het Geheim’ en zul je zien dat de single niet alleen in de CD speler past maar het ook goed zal doen als versiering in de kerstboom. Het is namelijk een heuze kerstbal! Op = Op !

Download je liever? Dat kan hier of via iTunes. Heel leuk: ook bij een download ontvang je een cadeau, namelijk een bijzondere tekening van cartoonist René Janssen, die ook voor het fanclublad Tifosi tekent. De prent pas precies op het bureaublad van je computer of print hem uit als kerstkaart! Hiernaast zie je vast een stukje.

 

WIN EEN PERSOONLIJKE KERSTWENS + CONCERTKAARTEN
Als je de kerstbal-editie óf download van ‘Kerstmis’ in huis hebt, maak je op een eenvoudige manier direct kans op een prijs. Lees hier onder over hoe & wat.

 

BORSATO.NL/KERSTMIS
Als je ‘Kerstmis’ hebt aangeschaft surf dan naar borsato.nl/kerstmis en verifieer je aankoop. Als dit is gelukt mag je de naam invullen van de persoon voor wie ik een persoonlijke kerstboodschap mag toespreken en om welke reden je hem of haar dit berichtje gunt. Je maakt ook meteen kans op concertkaarten voor 3Dimensies Live in het GelreDome op 10 mei 2011. De actie loopt van 10 tot 17 december. Winnaars krijgen bericht. Ik beloof er een mooi filmpje van te maken voor jouw dierbare of misschien wel voor jou!

CLIP KERSTMIS
Kerstmis is natuurlijk de titelsong van de gezelligste Kerstfilm van dit jaar Het Geheim. Theo Maassen, Chantal Janzen, Daan Schuurmans en Thor Braun hebben de hoofdrollen voor hun rekening genomen in deze film vol magie en illusies waarin niets is zoals het lijkt! Maar bovenal een echte aanrader! Heb je de officiële video nog niet gezien? Klik hier! Er is tijdens de opnames ook op de set gefilmd, deze beelden staan hier!