Sky ontvangt 100.000 stemmen voor mijn nieuwe live cd!

06 October 2004

Sky ontvangt 100.000 stemmen voor mijn nieuwe live cd!

Sky Radio 101 FM heeft de afgelopen weken ruim 100.000 stemmen ontvangen voor de actie waarmee luisteraars zelf de nieuwe live cd van Marco Borsato “Zien, live in de Kuip 2004” konden samenstellen.

 

Luisteraars konden op de website van het station aangeven welk liedje van Marco Borsato het meest favoriet is. De liedjes die uiteindelijk de meeste stemmen hebben gekregen verschijnen op de live cd die verkrijgbaar is bij de nieuwe dvd “Zien, live in de Kuip 2004”.

 

Mensen die een stem uitbrachten maakten automatisch kans op exclusieve kaarten voor de officiele release party van de dvd, op 14 oktober, ergens op een geheime locatie in Nederland.

 

De nieuwe single “Wat zou je doen”, het duet met Ali B. kreeg uiteindelijk met 9,3% de meeste stemmen van luisteraars en fans. 

De albumtrack ‘Als alle lichten zijn gedoofd’ bereikte verrassend een tweede positie, het duet met zangeres Do ‘Voorbij’ behaalde een derde plaats.

 

1. Wat zou je doen? (duet met Ali B.)                   9.036 stemmen        9,32%

2. Als alle lichten zijn gedoofd                             6.589 stemmen        6,80%

3. Voorbij (duet met Do)                                    6.065 stemmen        6,26%

4. Afscheid nemen bestaat niet                           5.724 stemmen        5,90%

5. Waarom nou jij                                             5.279 stemmen        5,44%

 

Marco Borsato in een reactie: “Ik vind het heel bijzonder dat zo’n groot aantal mensen heeft gestemd. Deze uitslag is voor mij van invloed geweest voor het bepalen van de tracks op de live cd. Ik kan me heel goed vinden in deze lijst. Dat in de top 5 vier nummer 1 hits staan was misschien te verwachten, maar dat ‘Als alle lichten zijn gedoofd’, wat niet eens een single is geweest, zo hoog eindigde mag op z’n minst verrassend genoemd worden. Alhoewel ik het beslist met de stemmers eens ben dat het een waardige afsluiter was van de concerten!”

 

De volledige tracklist is geworden:

Laat me gaan

Vrij zijn

Dromer

Voorbij

Margherita

Medley (Waarom Nou Jij/ Oud en Afgedankt)

Lentesneeuw

Wat zou je doen

Je hoeft niet naar huis vannacht

Jij alleen

Ik leef niet meer voor jou

De Wens

Vlinder

Binnen

Als alle lichten zijn gedoofd

 

Wie er tot de prijswinnaars behoren lees je opSkyradio 101 FM!