Skyradio geweldige Kerst-campagne!

01 December 2004

Skyradio geweldige Kerst-campagne!

Vanaf 6 december zal het straatbeeld van Nederland worden opgevrolijkt met een bijzondere Skycampagne! Op diverse bushokjes, billboards en in bladen zullen beelden te zien zijn van de kerstman die samen met Phil Collins, Trijntje Oosterhuis, Do en ook met mij, het champagneglas heft! Samen zijn we ook te zien in de splinternieuwe tv commercial van Sky Radio 101 FM

In de commercial willen Trijntje, Do en ik samen met Phil Collins de feestdagen doorbrengen. Ik heb de meest grote kerstboom kunnen regelen, echt een pracht van een boom, maar hem de deuropening doorkrijgen is nog een hele opgave!

Gelukkig heeft Phil daar een magische oplossing voor…

Tijdens het opnemen van de commercial hebben we enorm gelachen. Je ziet me in het filmpje namelijk trekken en sjorren aan de kerstboom, terwijl aan de andere kant van de boom en dus buiten beeld, iemand net zo hard aan de boom staat te trekken als ik om tegengas te geven.

Tel daarbij Phil zijn gevoel voor humor op en de sfeer van de dag is bepaald!

De commercial is erg leuk gevonden, vind ik. Je kunt hem bekijken door op het plaatje aan de rechterkant van de site te klikken! Zit je regelmatig voor de televisie, dan zul je hem ook beslist tegen komen, zo is hij de eerste twee dagen o.a. te zien op:

6 dec bij RTL4 na RTL Nieuws, bij Net5 tijdens Friends en bij Yorin tijdens de 101 meest spraakmakende showbizzmetamorfoses.

7 dec bij Net5 na Sex and the City, bij RTL4 tijdens GTST en bij Veronica tijdens de film Coyote Ugly!

Maar je zult hem vast nog vaker tegenkomen!

Groetjes,

Marco