Sla maar om!

20 March 2007

Sla maar om!

We kennen het allemaal wel, soms heb je een droom maar is het moeilijk om deze te verwezenlijken. Ik heb dan ook altijd veel respect voor mensen die toch de sprong durven te wagen en hun droom achterna gaan. Zo had Marina als grote droom om een gedichtenbundel voor kinderen uit te brengen en dat heeft ze gedaan ook want ‘Sla Maar Om’ zoals het boek heet is nu uit en is een ontzettend leuk boekje geworden!

Oorspronkelijk zou het boekje uitgegeven worden door een uitgeverij maar omdat deze in financiële problemen raakte besloot Marina om het boekje in eigen beheer uit te brengen. Erg gedurfd en zeer bewonderenswaardig!

Ik heb het boekje al digitaal mogen ontvangen en ik heb deze ook al gebruikt om de kinderen uit voor te lezen toen Leontine een weekje weg was. Als de reacties van mijn kinderen maatgevend zijn voor de rest van de kinderen in Nederland, dan zit het wel goed hoor, Marina!

Dus heb je binnenkort een leuk kinderfeestje en zoek je nog een cadeautje, wellicht is het boekje ‘Sla Maar Om’ van Marina Numan (ISBN: 90-810571-1-1) dan een leuk idee!

Ik vind het in elk geval een erg leuk geschreven gedichtenbundel en mijn kinderen zijn het daar roerend mee eens! Heel veel succes Marina!

Groetjes,

Marco.