Slaap jij bij mij in het GelreDome?

04 March 2011

Slaap jij bij mij in het GelreDome?

Vrijdagochtend maakte ik bij Radio538  bij Edwin Evers bekend dat we wel weer een hele leuke actie hebben!

“De luisteraars van Radio538 maken vanaf maandag in Evers Staat Op de hele week kans op kaarten voor het laatste 3Dimensies concert van Marco Borsato op vrijdag 13 mei in Gelredome te Arnhem. Maar dat is nog niet alles: naast kaarten voor het concert, winnen ze ook een bijzondere avond én een nacht slapen in een tentje middenin het Gelredome! Maar liefst 100 prijswinnaars worden op donderdagavond 12 mei getrakteerd op een speciale avond met diner, een vertoning van een verrassende 3D film, heel veel muziek en natuurlijk live een exclusief voor het slapen gaan liedje van Marco Borsato. Daarna blijven de 100 prijswinnaars slapen in tentjes midden in het Gelredome.”

Lijkt het je leuk om de nacht door te brengen in het Gelredome? Luister dan volgende week naar Evers Staat Op en kom meteen in actie als je mijn nieuwe single KOM MAAR OP (een nieuwe versie van ‘Vrij’ met Lange Frans) langs hoort komen! Want dan maak ook jij kans op deze unieke slaapplaats! De actieweek is inmiddels over maar binnenkort geeft Radio538 de laatste tentjes weg. Hierover volgt later meer nieuws.

Kun je het je voorstellen? Je zet je tentje samen met je vriend of vriendin op middenin de arena van het Gelredome. Jullie krijgen een heerlijk diner, mogen een verrassende 3D film gaan kijken en ik zing een liedje voor het slapen gaan. Vervolgens brengen jullie de nacht door in het hart van de 3Dimensies-concerten, worden gewekt met een krantje, een heerlijk ontbijt en kunnen de ochtendshow van Edwin Evers op de voet volgen! En ’s avonds mogen jullie in het voorste vak, ook wel Golden Circle, een plekje uitzoeken om de show te gaan beleven. Ik kan me niet herinneren ooit zo’n bijzondere prijs te hebben weggegeven! 

Vanaf maandag start de actieweek. Lees alles over de actieweek hier
Het fragment van mijn telefoongesprek met Edwin Evers beluister je hier.
Breng jij de nacht bij mij in het Gelredome door?

Groetjes,

Marco