Spannende liveshow TVOH vanavond!

09 December 2011

Spannende liveshow TVOH vanavond!

Na een zinderende eerste Liveshow vorige week waarin Nick & Simon en Angela hun kandidaten zagen stralen op het geweldige podium, is vandaag de tweede Liveshow een feit. Ik zag vorige week hoe mijn collega-coaches worstelden met een zeer moeilijke beslissing. Want van de zes kandidaten worden er drie veilig gestemd door het publiek en moet er één direct afscheid nemen. De overige twee belanden in de sing-off en daarin beslissen de coaches wie er mee gaat naar de volgende Liveshow en voor wie het avontuur hier stopt. Hoewel we het allemaal weten, we ons allemaal realiseren dat dit het moeilijkste stukje van deze geweldige reeks shows is, verzacht dat de pijn geenzins…

Gisteren hebben we een repetitie en doorloop gehad. Konden we al zien hoe spectaculair het decor en de visuals zijn, hoe groots de show en hoe de kandidaten stralen op dat podium wat ze zó verdienen! Iedere kandidaat heeft een paar keer zijn performance mogen repeteren, de kans gekregen zich hun onderdeel van de show eigen te maken. En wat was het geweldig!

Onvoorstelbaar dus dat ik vanavond maar liefst twee kandidaten kwijt raak en met slechts vier talenten verder mag. Ik moet er maar niet teveel bij stil staan want het gaat heel, heel lastig worden. Iedereen heeft zo ongelofelijk hard gewerkt! Daarom gaan we er gewoon een geweldige avond van maken. Ook als het avontuur hier voor een aantal kandidaten stopt, gaan we ervoor zorgen dat ze hun talenten in de mooiste etalage van televisieminnend Nederland hebben kunnen zetten. Want dat ze talent hebben staat als een paal boven water!

Vanavond vrijdag 9 december, RTL 4, 20:30 uur. Kijken!

Groetjes 

Marco