Special Award

14 July 2015

Special Award

Onlangs startte bij het Kruidvat een unieke actie. Daar is mijn cd ‘Samen Voor Altijd‘ te verkrijgen, op deze cd staan 16 van mijn grootste hits en deze biedt een schitterende terugblik op mijn muzikale carrière van 25 jaar. Jullie kunnen deze exclusieve en unieke compilatie van mijn 16 grootste hits gratis in handen krijgen door tijdens de campagneperiode – van 6 t/m 19 juli – naar een Kruidvat-filiaal te gaan en twee producten van Procter & Gamble te kopen. 
De actie loopt dus nog volop maar vlak voordat ik met mijn gezin op vakantie ging en toen de actie dus eigenlijk nog maar net was gestart kreeg ik een hele leuke verrassing. In die korte tijd dat de actie toen liep waren er al meer dan 350.000 cd`s over de toonbank gegaan. Daarvoor kreeg ik de Special Award uitgereikt en fotograaf William Rutten legde het bijzondere moment vast.
Ik ben hier ontzettend blij mee! Het blijkt maar weer dat fans in deze moderne tijd ook nog steeds graag mijn muziek fysiek in handen wil hebben.

Dank jullie wel!!

De actie loopt nog tot en met 19 juli dus wil je de cd nog graag hebben haast je naar het Kruidvat zou ik zeggen. Er is zelfs nog een heel leuk extraatje! Een aantal fans zal ik in levende lijve terugzien. Want in 149 CD’s zitten gouden tickets verstopt. Met het gouden ticket  ontvang je 2 gratis kaarten voor één van de Symphonica in Rosso-concerten in de Ziggo Dome waarmee ik dit bijzondere jaar op spectaculaire wijze zal gaan afsluiten.

Groetjes,

Marco