Speciale Award gewonnen!

19 January 2006

Speciale Award gewonnen!

De afgelopen jaren heb ik al heel veel mooie en bijzondere awards mogen ontvangen en ik moet toegeven dat mijn vensterbanken en muren aardig vol zitten nu. 

Toch heb ik woensdag 18 januari weer een award gewonnen waar ik heel graag een plaatsje voor vrij maak! In Bob’s Party Palace in Uitgeest ontving ik een zeer Speciale Award!

Ik citeer uit het persbericht:

“Voor Geels evenementen is het een speciaal genoegen om Marco Borsato weer een keer in ons midden te hebben, jaren geleden bij zijn eerste stappen op het showbizzpad waren wij nauw bij elkaar betrokken, toen kreeg hij de prijs voor de beste nieuwkomer. Later kreeg Marco de prijs voor de Populairste zanger. Nu heeft Marco in de afgelopen jaren bijna alle prijzen gekregen die hij in zijn vakgebied kan verdienen en terecht. 

Wij kunnen daar niets aan toevoegen. Daarom willen wij hem een tastbare herinnering geven van onze persoonlijke vriendschap en bewondering voor al zijn successen in de afgelopen 15 jaar.” 

Ik vind het niet alleen een heel mooi gebaar wat ook zeer zeker gewaardeerd wordt, maar ook nog eens een hele mooie award! Het was overigens ook weer een fantastische avond, want feesten, daar weten ze alles van!

Veel bekenden gesproken, veel gelachen en er werden ontzettend veel foto’s gemaakt. Henk en Carla Geels zijn ontzettend lieve mensen die kei- en keihard werken en het resultaat mag er wederom zijn. Het feest der feesten, zoals de nieuwjaarsreceptie in de volksmond ook wel genoemd wordt, was een overweldigend succes!

Ik vond het fantastisch erbij te mogen zijn en ben dankbaar voor de mooie award.

Hoewel ik hun vriendschap en respect ook zonder deze award uiteraard ervaar, is het leuk om een tastbare herinnering te hebben!

Trijntje Oosterhuis won de Award voor Beste Zangeres, maar helaas kon ze hem niet ophalen. Mijn broer Armando, die Trijntje naar haar shows rijdt, mocht de Award in ontvangst nemen. Het staat je goed, broer!

Jongens, dank jullie wel!

Groetjes,

Marco.