Speel mee met The Voice Kids App!

17 February 2012

Speel mee met The Voice Kids App!

De uitzendingen van The Voice Kids zijn al even bezig en net zoals bij The Voice of Holland kijken er wekelijks miljoenen mensen naar.
Voor The Voice of Holland was een speciale app ontwikkeld waarmee je zelf kon testen hoe goed jij het als coach zou doen. Deze app werd vaak gedownload en er waren enorm veel thuiscoaches! Het leuke hiervan is dat de uitslagen van alle thuiscoaches ook tijdens de uitzendingen gebruikt werden en dat het ons als coach ook nog eens een goede indicatie gaf voor onze eigen kandidaten. 

Zowel in de AppStore als de Androidmarket is er inmiddels een nieuwe app verschenen, The Voice Kids Game App! Deze app is gratis te downloaden en samen met het spelbord dat je gratis af kunt halen bij de Dixons kun je jezelf elke vrijdagavond naar een nummer 1 positie spelen.

Het Voice Kids Spel is een spel dat je met behulp van de app gewoon thuis met familie en vrienden kunt spelen. Hoe meer goede antwoorden je geeft, des te verder je komt en ik kan je vertellen, het is een heel leuk spel!

Niet alleen mag je zelf aangeven wat je prijs zal zijn wanneer je de winnaar bent van het spel, ook kun je aangeven wat de verliezer bijvoorbeeld moet doen. Juist dat maakt het spel natuurlijk nog eens extra leuk! Daarnaast kun je de uitslag van het spel direct delen via diverse social media als Twitter en Facebook. 

Wanneer je geen Dixons in de buurt hebt kun je het bordspel, tegen alleen de verzendkosten van 5,99 euro, ook toe laten zenden. Meer lees je hier

Misschien moet ik alvast even bedenken wat voor opdracht ik de verliezer van de volgende ronde kan geven 🙂

Groetjes,

Marco