Spotify Afspeellijsten!

14 July 2016

Spotify Afspeellijsten!

Zoals jullie al in dit artikel hebben kunnen lezen is Spotify met meer dan 60 miljoen gebruikers wereldwijd de meest populaire streaming dienst. ‘Streamen’ betekent dat je liedjes niet daadwerkelijk stuk voor stuk downloadt maar gewoon afspeelt. Met een premium account kun je overal, ook offline, luisteren naar je favoriete muziek! Spotify is dus ideaal voor o.a. de zomervakantie, bijvoorbeeld heerlijk in je tuin of als je onderweg bent naar het buitenland of in het vliegtuig zit, je hebt altijd en overal je favoriete muziek bij de hand.
 
Alle albums van mij waren al te beluisteren op Spotify, evenals een aantal afspeellijsten. Maar kortgeleden zijn er zes afspeellijsten aan toe gevoegd. Van verschillende albums zijn er afspeellijsten gemaakt die overeenkomen met de stemming waar je op dat moment in zit.  
Zo is er een afspeellijst van ‘Vriendschap en Familie’ (met onder andere de nummers, ‘Schouder Aan Schouder’, ‘Dochters’ en ‘Opa’) en van ‘Uitbundig!’ (‘Vrij Zijn’, ‘Bang Voor Water’ en ‘Rood’). De andere vier lijsten zijn ‘Ballads’, ‘Afscheid Nemen’, Vier De Liefde!’ en ‘Liefdesverdriet’!
 


 
Luisteren jullie ook al via Spotify naar mijn muziek? En welke afspeellijsten luisteren jullie graag?

Groetjes,


Marco