Steel de show!

19 March 2011

Steel de show!

Er zijn vast locaties waar ik nog nooit gespeeld heb, locaties die heel bijzonder en uniek zijn of misschien is er wel een locatie met een voor jou heel bijzondere betekenis.
Ik kan me zo voorstellen dat je er wel eens aan gedacht hebt hoe het zou zijn om mij met mijn band op die voor jou zo speciale locatie te zien spelen. Bol.com kan die wens voor jou gaan vervullen en hiervoor hebben ze de geweldige actie ‘Steel de show’ op touw gezet die ik jullie zeker niet wil onthouden.

Via de site van Bol.com kun je een foto van de locatie uploaden waar je mij en band zou willen zien spelen. Het leuke is dat hier direct een filmpje van wordt gemaakt en dat je hiermee ook direct een beeld hebt van hoe het eruit ziet! Ook Guus Meeuwis, Within Temptation en Kane doen mee aan deze actie, gaaf toch? Uiteraard is het dan de bedoeling dat je zoveel mogelijk familie, vrienden, collegas en kennissen mobiliseert die op jouw locatie gaan stemmen.

Wat je hiermee kunt winnen? Je maakt kans op een spectaculair vip-arrangement en meet & greets met alle artiesten die meedoen!

Ik kijk regelmatig op de site van Bol.com om te kijken waar jullie mij zouden willen zien en ik heb er al enorm leuke locaties bij zien staan. Ik ben benieuwd naar al jullie inzendingen en houd de site dan ook zeker in de gaten.

Doen jullie ook mee?

Groetjes,

Marco

 

(c) Foto Roland Hermans