Stem op Edwin bij Just the Two of Us!

26 April 2007

Stem op Edwin bij Just the Two of Us!

“Just the two of us, we can make it if we try

Just the two of us, (Just the two of us)

Just the two of us, building castles in the sky

Just the two of us, you and I”

Door mijn drukke agenda lukt het me niet altijd om ervoor thuis te blijven, maar als het even kan, dan zit ik maandagavond om half 9 voor de buis, en kijk ik naar Just the Two of Us waar mijn vriend Edwin Evers om de titel strijdt. Dit programma wordt iedere week bij Tien uitgezonden en ik vind het erg leuk!

In het begin waren er negen koppels, bestaande uit negen Bekende Nederlanders, die volgens de site van Tien van moeder natuur een beperkt tot middelmatig zangtalent hebben gekregen. Zij werden gekoppeld aan evenzoveel toppers uit de vaderlandse muziekwereld. Zo zongen o.a. Bartina Koeman, Beau van Erven Dorens, Jan Joost van Gangelen, Mark van Eeuwen en Monique Smit elke week samen met hun professionele zangpartner de hoogste noten. 

Dit programma wordt vol humor 

gepresenteerd door Linda de Mol en Gordon.

Deze duo’s zingen iedere week samen een duet en worden daarop vervolgens beoordeeld door een vakkundige jury die bestaat uit Cornald Maas, Esther Hart, Margriet Eshuys en Rob Stenders. Maar niet alleen dit illustere gezelschap heeft zeggenschap over het voortbestaan van de duo’s, ook de mensen thuis kunnen sms’sen om hun favoriet in de strijd te houden.

Acht shows zijn er inmiddels al achter de rug en aanstaande maandag, Koninginnedag dus, is de finale. De twee koppels die na een zinderende strijd in de finale staan zijn Monique Smit & Xander de Buisonjé en Edwin Evers & Berget Lewis.

Volgens mij gaat dit vreselijk spannend worden, want ik kan je zeggen dat ze beiden zeer goed zijn. Monique doet het verrassend goed, je kan merken dat het in het begin allemaal nog wat onwennig was, maar ze wordt steeds vrijer op het podium. 

Maar ik ben echt enorm onder de indruk van Edwin! Edwin verraste vanaf het begin al menig kijker met zijn grote zangtalent. Hij praat natuurlijk op unieke wijze de plaatjes bij Radio 538 aan elkaar en ook zijn interviews en sketches zijn super, maar dat hij ook als de beste zingen kan, dat wist ik echt niet. Edwin is drummer en ik heb al een aantal keer het genoegen mogen smaken zijn optredens bij te wonen. Hij was mijn gast in de Kuip, waar hij zijn drumstel bijna in tweeën sloeg van enthousiasme en ik was zijn gast bij de Edwin Evers Band tijdens een aantal evenementen. Ik vrees alleen dat mijn rol als zanger in de Edwin Evers Band dreigt te verdampen hahaha, nu blijkt dat Edwin zo goed kan zingen.

Ik heb tevens een keer het genoegen gehad om in het publiek te mogen zitten. Op uitnodiging van Edwin mocht ik het allemaal van dichtbij aanschouwen. Het maakte me een nog grotere fan, kan ik je vertellen. Al weken sms ik me de duimen uit mijn lijf voor Edwin, maar maandag gaat het er om spannen!

Afgelopen week zongen Edwin en Berget een lied van U2 en kregen daar maar liefst 4 tienen voor! Vier tienen! Geweldig toch! Overigens kun je hier ook delen van de show terug zien!

Wil je Edwin ook steunen? Sms dan a.s. maandag vanaf 20.30 EDWIN naar 1010!

Zet ‘m op vriend!

Groetjes,

Marco