Stem op jouw #1

17 September 2011

Stem op jouw #1

Op 25 november verschijnt er een album, een verzameling van al mijn nummer 1-hits. Het zijn er maar liefst 16, van Dromen Zijn Bedrog (1994) tot en met Waterkant (2010). Dit album met uitsluitend nummer 1-hits is in navolging van artiesten als The Beatles, ABBA, Elvis en Michael Jackson. In Nederland heeft nog niet eerder een artiest een dergelijk album uitgebracht, ik ben dan ook erg trots dat dit mogelijk is!

Deze unieke compilatie zal echter uit twee delen bestaan; naast de nummer 1-hits bied ik mijn fans de gelegenheid om hun persoonlijke favorieten te kiezen uit de rest van mijn repertoire. Vanaf nu kun je stemmen op jouw favoriet via deze website. Deelnemers maken kans op twee kaarten voor mijn show op 9 november in Utrecht, inclusief meet & greet. Maar ook zullen alle deelnemers gegarandeerd hun naam in het cd-boekje van #1 terug kunnen vinden! Twitter mee over jouw keuze, de officiële hashtag is #1MB.

Stemmen kun je HIER!

Stemmen kan tot en met 14 oktober. Op 21 oktober zal de winnaar bekend gemaakt worden. Help je mij jullie favoriete CD samen te stellen? 

Groetjes,

 

Marco