Stem voor de TOP 2000!

24 November 2007

Stem voor de TOP 2000!

Elk jaar stelt muziekminnend Nederland door middel van stemmen de Top 2000 van Radio 2 samen. Tussen Kerst en Oud & Nieuw presenteert het Radio 2-team 24 uur per dag de 2000 favoriete platen van het publiek. Nog een paar weken en dan is het weer zover! Wil jij graag je favoriete muziek in de top 2000 horen? Breng dan nu jouw stem uit!

Ik kan me de lijst van vorig jaar nog goed herinneren. Ik was uitnodigd om Margherita te komen zingen in Locomotion te Zoetermeer. Na afloop van dit lied nam ik plaats aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk waar ik een gesprekje had en geweldig werd verrast. Niemand minder dan Paul Carrack kwam op en zong zijn prachtige ‘Dedicaded’ speciaal voor mij. Als ik daar aan terug denk krijg ik het weer helemaal warm. Super was dat!

Ik draag de TOP 2000 een warm hart toe. Aan het eind van het jaar heb ik vaak radio op Radio 2 staan, ik vind het heerlijk om herinneringen op te halen met mooie muziek. Nummers als Bohemian Rhapsody van Queen, Notting Else Matters van Metallica en November Rain van Guns n’ Roses doen me terug denken aan mooie momenten, het is altijd weer genieten!

Ik voel me vereerd dat er maar liefst 15 van mijn nummers in de keuzelijst voorkomen!

– Afscheid nemen bestaat niet

– Binnen

– De bestemming

– De waarheid

– Dromen zijn bedrog

– Ik leef niet meer voor jou

– Je hoeft niet naar huis vannacht

– Margherita

– Rood

– Speeltuin

– Waarom nou jij

– Wat zou je doen

– Voorbij

– Everytime I think of you

– Wereld zonder jou

Stemmen kun je door het doorlopen van 4 stappen:

Stap 1:

Je begint met het selecteren van jou favoriete nummers uit een keuzelijst. Kies minimaal 3 en maximaal 10 nummers. Je mag overigens maar 2x op dezelfde artiest stemmen.

Stap 2:

Staat één van jou favoriete nummers niet in de lijst, dan kun je bij stap 2 je eigen voorkeur aangeven.

Stap 3:

Bij stap 3 kun je bij je keuzes aangeven, waarom je dit nummer koos of het bijzonder voor je is. Door het invullen van je persoonlijke gegevens maak je ook nog eens kans op één van de Top 2000 pakketten.

Stap 4:

Je stemming is voltooid!

Laat je stem horen! Ga snel naar http://top2007.radio2.nl/ 

Groetjes,

Marco