Stemmen 100% NL

25 November 2015

Stemmen 100% NL

De 100% NL Awards zijn weer in aantocht en ook ik ben dit jaar weer genomineerd! Een nominatie vind ik altijd een hele eer, dus jullie kunnen je wel bedenken dat als dit in 3 categorieën plaatsvindt, ik bijzonder trots ben. De eerste aanbeveling betreft ‘Zanger van het Jaar’. Met de afgelopen zes Symphonica in Rosso concerten nog vers in het geheugen, kan ik wel stellen dat ik mijn uiterste best heb gedaan om mijn beste ‘strotje’ voor te zetten, haha! 
De tweede categorie waarin ik te vinden ben is ‘Album van het Jaar’. Mijn album ‘Evenwicht’ was nog niet uit of ik mocht uit handen van vriend en tekstschrijver/componist/producer John Ewbank een Dubbel Platina Award in handen nemen. De enthousiaste reacties van het publiek via social media en mail waren ook heel warm en positief, wat een hoop liefde kreeg ik over me uitgestrooid! Ook bij de vier handtekeningsessies hoorde ik uitsluitend enthousiaste reacties en mooie verhalen over de liedjes op ‘Evenwicht’. Zo fijn!

Nominatie drie is ‘Hit van het Jaar’. Mijn nummer ‘Mooi’ is enkele weken geleden in de ether gegaan en staat op 1 in de Top 10 van 100%.nl. Het lied is heel goed ontvangen en ook de bijbehorende videoclip riep de nodige reacties op. Tijdens Symphonica in Rosso zong ik dit lied voor het eerst live en velen fans zongen de tekst al woord voor woord mee. Heel bijzonder dat dit liedje, dat mijn persoonlijke voorkeur ook is, jullie zo weet te raken!
Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie op één of meerdere van mij nominaties willen stemmen!
Ik zet ze nog even op een rijtje: ‘Zanger van het Jaar’, ‘Album van het Jaar’ en ‘Hit van het Jaar’.

In de categorie ‘Zangeres van het Jaar’ staan overigens ‘mijn’ Julia Zahra en Sharon Doorson. Twee zangeressen die ik mocht coachen in The Voice of Holland en ook zij hebben hun sporen meer dan verdiend in de muziek. Dus mocht je toch aan het stemmen zijn…

Als je je stem uitbrengt, maak je ook nog kans om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de 100%.nl Awards.
Stemmen kan via de site van 100%.nl, maar uiterlijk tot 31 december.
Hoe mooi… zou het zijn, als ik dan met één of meerdere awards naar huis mag gaan! 
Alvast bedankt!

Stemmen kun je hier doen!Groetjes,

Marco