Stemmen bij radio 3FM!

24 July 2005

Stemmen bij radio 3FM!

3FM viert de 4 Decades of 3FM! De eerste uitzending was in 1965 en inmiddels is het 2005. Daarom van 24 tot en met 28 juli de Artist Request, waarin 3FM op zoek gaat naar de beste, ultieme artiest van de afgelopen ‘four decades’! 

Stem mee en maak kans op twee hoofdprijzen! Mijn naam staat ook in de shortlist dus je zou op mij kunnen stemmen als je vindt dat ik hier recht op heb.

Afgelopen weken heb je namelijk uit een grote lijst met artiesten kunnen kiezen en daaruit is een shortlist gekomen. Vul nu het formulier in op de site van 3FM, en dan hoor je op vrijdagmiddag 29 juli bij radio 3FM welke artiest met jouw hulp is verkozen tot Ultimate Artist! En de prijzen zijn niet kinderachtig!

Hoofdprijs 1: iPod 

Vul nu alle velden in op de site van 3FM

Het kost je even wat tijd, niet alle vragen zijn even logisch, maar je maakt daarmee wél kans op een vette iPod, gevuld met de 40 beste artiesten! 

Hoofdprijs 2: 40 cd’s

Op vrijdag 28 juli hoor je om 16.00 de Artist Request Top 40. En van elke artiest stopt 3FM een album in een doos en het geheel kun jij winnen! 

Het weer is niet echt om over naar huis te schrijven, het is vakantie… dus wat houd je tegen om weer eens ouderwets gezellig te gaan stemmen!

Vind je dus dat ik deze prijs mag winnen dan kun je NU op mij stemmen. 

Op 29 juli wordt de uitslag bekendgemaakt, uiteraard op radio 3FM!

Groetjes,

Marco.