Stemmen gevraagd!

11 May 2009

Stemmen gevraagd!

Ik ontving een verzoek van de stichting Focus on Education, een stichting die zich inzet voor onderwijs aan ex-kindsoldaten in Congo. Focus on Education heeft niet alleen al een basisschool in Congo weten te realiseren maar ook hebben ze al diverse vakopleidingen voor onder andere houtbewerking en naaldvakken opgezet. Binnenkort willen ze van start gaan met een opleiding tot verpleger maar hiervoor is uiteraard geld nodig.

De stichting Focus on Education is door het Belgische blad BN/DeStem uit 58 verschillende aanmeldingen als laatste van drie genomineerd voor het door hen ingediende project voor ex-kindsoldaten om een aanmoedingsprijs in ontvangst te kunnen nemen. Een bedrag van 1.500 euro dat ontzettend welkom is om een start te kunnen gaan maken met de verplegersopleiding.

Ik ben me er zeker van bewust dat de andere twee finalisten deze aanmoedigingsprijs ook goed kunnen gebruiken maar zoals jullie ongetwijfeld weten ligt de kindsoldatenproblematiek me zeer na aan het hart. Vandaar ook dat ik jullie wil vragen om, net als ik, op dit project te gaan stemmen en via onderstaande link mee te helpen aan het realiseren van de nieuwe verplegersopleiding.

Stemmen op Focus on Education kan HIER !

Stemmen jullie ook?

Groetjes,

Marco