Stemmen voor de TMF Awards in Belgi

13 August 2005

Stemmen voor de TMF Awards in Belgi

Op 1 oktober is het weer zover, dan worden de TMF-awards wederom uitgereikt in België. Het spektakel vindt plaats in het Sportpaleis te Antwerpen. Ik weet dat ik er al 13 x ben geweest dit jaar maar ik ga met alle liefde terug naar het Sportpaleis mocht ik kans maken op een award! 

Jij kunt nu beslissen wie er genomineerd mag worden voor een TMF-Award!

Er zijn verschillende categorieën en ik zou in aanmerking kunnen komen voor ‘Best Male Artist Internationaal’ maar wellicht ook voor Best Pop Internationaal’. Het blijft overigens gek klinken: Internationaal! België voelt voor mij ook zo als ‘thuis’!

In Nederland heb ik al vele awards gekregen en omdat het een publieksprijs is zijn ze me allemaal even lief. Vorig jaar won ik de TMF-Award beste Internationale Artiest in België. De overigens hele mooie award, staat nu bij me thuis te pronken. Het zou natuurlijk ontzettend leuk zijn als ik opnieuw in België in aanmerking zou komen voor een TMF Award!

Klik hier om te bepalen wie er genomineerd mag worden!

Op zaterdag 1 oktober worden de Awards uitgereikt in het Sportpaleis van Antwerpen. Hoe je aan kaarten kunt komen lees je op de site van de TMF Awards.

Groetjes,

Marco