Stemmen voor Persoon van het Jaar 2007!

24 April 2007

Stemmen voor Persoon van het Jaar 2007!

Momenteel is het mogelijk om te stemmen op Persoon van het jaar 2007. Ik weet dat het jaar nog niet eens op de helft is maar deze verkiezing loopt dan ook bijna het hele jaar nog door. Mocht jij vinden dat ik hiervoor in aanmerking kom dan kun je hier stemmen! Deze verkiezing gaat over het hele jaar 2007 en je kunt dan ook stemmen tot en met week 50. Daarna zal de balans opgemaakt gaan worden en zullen de stemmen geteld gaan worden. Men zal dan ook aan het eind van het jaar bekendmaken wie de Persoon van het jaar 2007 is geworden. 

Overigens staan er veel bijzondere mensen in het lijstje. Mensen als Elvis Presley en Jezus Christus had ik er zelf niet zo heel snel in verwacht, maar doen het goed. Stemmen doe je met je mailadres. Je krijgt dan een link die je moet bevestigen. Stemmen kan je elke dag doen, of meerdere keren als je meerdere emailadressen voor handen hebt. Ook Leontine staat overigens in het lijstje!

Mocht jij vinden dat ik hiervoor in aanmerking kom dan kun je dit laten weten door te stemmen op mij. Via internet is het stemmen geheel gratis maar ook is het mogelijk om te sms’en en dit kunnen zowel de Vlamingen als de Nederlanders doen. De Nederlanders doen dit door pvhj 9255 te sms’en naar 4414. De Vlamingen op hun beurt kunnen hun stem via sms uitbrengen door pvhj 9255 te sms’en naar 3536. Hieraan zijn echter wel kosten verbonden. Voor Nederlanders bedragen de kosten € 0.90 en voor de Vlamingen € 0,50 per verzonden bericht.

Ik ben benieuwd wie aan het eind van het jaar verkozen wordt tot persoon van het jaar 2007!

Groetjes,

Marco.