Stemmen!

18 November 2009

Stemmen!

Net als ieder jaar zijn er nu het einde van het jaar nadert ook weer verschillende verkiezingen. Zo staat Marco genomineerd voor Beste Artiest bij Sterrenawards en zijn nummer ‘Dochters’ voor Beste Nederlandstalig nummer. Bij de Postcode Loterij kan hij genomineerd worden voor ‘Nederlander van het Jaar’ en maar liefst 19 van zijn nummers zijn te vinden in de keuzelijst van de Top2000!

De afgelopen week is Marco bij Sterren Awards genomineerd in twee categoriën.

De eerste nominatie voor ‘Beste Artiest’:

“Veertien nummer 1 hits, uitverkochte stadions en talloze muziekprijzen… Marco Borsato is één van ’s lands meest succesvolle artiesten aller tijden. Ooit brak hij door met ‘Dromen zijn bedrog’ en sindsdien heeft hij de harten van vele Nederlanders gestolen.

Marco heeft, zoals iedereen wel weet, een zware tijd achter de rug. Wil jij hem een hart onder de riem steken? Gun hem dan een Sterren.nl Award en stem op hem…

De tweede nominatie verdiende hij met het nummer ‘Dochters’: Iedere vader zal zich in dit nummer herkennen. Iedere vrouw trouwens ook, zij is immers een dochter! Het leven van je kind gaat ongelofelijk snel en daar gaat dit nummer van Marco Borsato over.

De videoclip van ‘Dochters’ is gemaakt tijdens Marco’s concerten in het Gelredome. Tientallen vaders en hun dochters zijn ervoor gefilmd. De clip is wekenlang te zien geweest als hoogste notering in de Sterren.nl Top 20. Stemmen voor ‘Dochters’ kan hier!

Stemmen kan vanaf vandaag elke dag! Op 12 december zal tijdens het Piratenfestival in het Gelredome de uitreiking van de Sterren.nl Awards plaatsvinden. Wil jij daar graag bij zijn? Vul dan snel op het stemformulier je naam en emailadres in, word nieuwsbrieflid en maak kans op kaarten voor het concert in het Gelredome op 12 december!

We noemden het al eerder maar helpen je graag nog even herinneren! Een reminder om te stemmen op de keuzelijst voor de Top2000! Maar liefst 19 nummers van Marco staan in deze keuzelijst!

Stemmen kun je door de volgende vier stappen te doorlopen:

Stap 1:

Je begint met het selecteren van jouw favoriete nummers uit een keuzelijst.

Kies minimaal 5 en maximaal 15 nummers.

Stap 2:

Staat één van jouw favoriete nummers niet in de lijst, dan kun je bij stap 2 je eigen voorkeur aangeven.

Stap 3:

Bij stap 3 kun je bij je keuzes aangeven, waarom je dit nummer koos of het bijzonder voor je is. Tevens vul je je persoonlijke gegevens in.

Stap 4:

Ga naar je mailbox en bevestig je stem!

Laat je stem horen en ga snel naar: http://top2000.radio2.nl/stemmen/page/stemmen  

De Postcode Loterij presenteert: De Nederlander van het Jaar!

Wie heeft in 2009 het meeste indruk op U gemaakt en verdient de titel Nederlander van het Jaar?

In dit nieuwe RTL4-programma bepaalt U wie in 2009 het meest verdienstelijk is geweest. Maak kenbaar welke kunstenaar, artiest, presentator of toneelspeler volgens U de absolute nummer 1 is. Of welke sporter of politicus U de ultieme overwinning gunt.. Maar U kunt ook kiezen voor iemand die door een bijzondere daad of heldhaftig optreden in het nieuws is geweest en op uw bewondering kan rekenen. De keuze is volkomen vrij, U bepaalt!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Vul hier in wie u graag wilt nomineren. De Nederlander met de meeste stemmen wint. Op zondag 20 december blikt Martijn Krabbé met U terug op 2009 en maakt uiteindelijk de winnaar van deze verkiezing bekend. Wie heeft recht op de titel: De Nederlander van het Jaar 2009?

De afgelopen periode kende roerige tijden voor Marco. Maar daarnaast kende Marco het afgelopen jaar ook weer vele succesvolle momenten. Ondanks de moeilijke momenten bleef hij klaarstaan voor zijn fans en timmert hij hard aan de weg voor zijn nieuwe bedrijf. De fans hebben hem laten zien en voelen hem te steunen en achter hem te staan. Emails, brieven, kado’s en bloemen werden massaal gestuurd om hem een hart onder de riem te steken. 

Maar Marco spreekt een heel groot publiek aan. In alle lagen van de bevolking vind je liefhebbers van zijn muziek en er is geen artiest die zoveel naamsbekendheid heeft als Marco. Zo goed als iedere Nederlander kent hem, en een heel grote groep mensen waardeert zowel de mens Marco als zijn muziek. Daarom lijkt het ons een fantastisch idee om Marco te nomineren voor de titel ‘Nederlander van het jaar!’. Enerzijds omdat hij al jarenlang vele huiskamers vult met prachtige muziek, maar ook omdat hij een voorbeeld is voor een ieder die door een moeilijke periode gaat. Hij blijft trouw aan zichzelf, blijft positief en zet zijn schouders eronder. En dit alles zonder verwijten of beschuldigingen. Wat ons betreft mag hij de titel Nederlander van het Jaar dan ook zeker dragen!

Tevens maak je kans op een aantal oer-Hollandse prijzen die verloot gaan worden onder de stemmers.

 

Breng dus snel je stem uit en maak kans op die prijzen!

We hopen dat we op jullie medewerking kunnen rekenen! Wacht niet en stem vandaag nog!

Groet,

Redactie

www.borsato.nl