Steun Bobbi Bear

09 March 2018

Steun Bobbi Bear

Kinderen liggen me aan het hart! Kinderen zijn kwetsbaar en ik steun dan ook van harte Bobbi Bear, een mensenrechtenorganisatie in Kwazulu in Zuid Afrika, die is opgericht door Jackie Branfield. De Bobbi Bear is een knuffelbeer, een symbool die staat voor de organisatie, maar ook een middel is om kinderen te helpen over hun (seksueel) misbruik te praten. Zij krijgen, nadat zij uit hun onveilige en gevaarlijke thuissituatie zijn gehaald, deze beer aangereikt.

De beer ondersteunt de kinderen letterlijk verder tijdens het traject dat het kind ingaat met Bobbi Bear. Bobbi Bear begeleidt deze kinderen en onderzoekt ook de mogelijkheden tot een rechtzaak. Want misbruik, op welke wijze dan ook, moet stoppen. Hun missie is dat Child Abuse wordt opgenomen in het strafrecht. Met die rechtzaken krijgt het misbruikte kind een stem, en dat is wat Bobbi Bear dringend nodig heeft.
Een project dat ik wil bemoedigen! Laat je horen voor Bobbi Bear en geef deze kinderen een stem!

Inmiddels is er ook een Stichting Bobbi Bear in Nederland opgericht. Meer informatie over Bobbi Bear Nederland vind je op de website van deze stichting

Groetjes,

Marco