Steun Zo Simpel van Ferry van Leeuwen!

29 September 2014

Steun Zo Simpel van Ferry van Leeuwen!

Ferry van Leeuwen heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. We kennen hem van de Memoriesband, van de I Luv Holland-band, hij bracht enkele jaren geleden het album ‘Intens’ uit en natuurlijk heb je hem de afgelopen jaren veelvuldig in mijn band kunnen zien optreden. Op dit moment is hij druk bezig om zijn album ‘Zo Simpel’ uit te brengen.

Ferry: Ik ben Ferry van Leeuwen en ik wil heel graag mijn 3de solo-album ‘Zo Simpel’ afronden. Maar daarvoor heb ik jullie support nodig. als je zo’n plaat professioneel wilt opnemen is dat een kostbare zaak. Aangezien ik niet verbonden ben aan een platenmaatschappij, doe ik graag een beroep op jullie. Ik kan me geen leven voorstellen zonder muziek maken en muziek delen, en dat delen zou ik graag met jullie doen op een van de crowdfundingconcerten en nog vaak daarna…;-) Je wilt toch dat je muziek gehoord wordt en gewaardeerd. Ik hoop dat er een gepaste beloning voor je bij zit. Ik heb werkelijk fantastische muzikanten bereid gevonden om me te helpen, klik op deze link voor een voorproefje..!”



Als je een plaat professioneel wilt opnemen is dat een zeer kostbare zaak en helemaal als je zoals Ferry niet verbonden bent aan een platenmaatschappij. Om dit toch te kunnen realiseren is Ferry zijn eigen crowdfunding gestart, crowdfunding is is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om Ferry te steunen stort je een bepaald bedrag en hiervoor krijg je dan iets terug, denk dan bijvoorbeeld aan zijn nieuwe CD voorzien van handtekening. Een innovatieve manier om een project door te kunnen zetten dus, en er hebben al veel mensen een donatie gedaan. Aangezien ik veel respect heb voor deze bijzondere muzikant, componist en tekstdichter heb ik uiteraard meegedaan! Ook mijn fanclub heeft een bijdrage geleverd. Kan Ferry ook op jullie rekenen? Alle kleine beetjes helpen tenslotte!
 
Via deze link vertelt Ferry alles over zijn nieuwe album en hoe zijn crowdfunding werkt!
 
Zo Simpel is het jongens!

Groetjes,

Marco