Stichting Haarwensen is op zoek naar jou!

10 March 2018

Stichting Haarwensen is op zoek naar jou!

Stichting Haarwensen is er voor alle kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen hebben er alles voor over om weer een volle haardos te krijgen. De pruiken worden gemaakt van onbehandeld echt haar, dat door zowel volwassenen als kinderen aan de Stichting wordt geschonken. Helaas zijn goede haarwerken en pruiken vaak onbetaalbaar én wordt er slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.
 
Daarom wil John Beerens, bekend van de RTL 5 tv programma’s John Beerens Salon Takeover en Holland’s Next Topmodel, voor Stichting Haarwensen meer awareness creëren voor deze kinderen, die het verdienen om weer happy te zijn! En daar ben ik het helemaal mee eens, want ieder kind verdient het om gelukkig te zijn. Ziek zijn is al zo afschuwelijk en dan ook nog je haar verliezen, dat maakt het gewoon extra moeilijk. 
 

Wil jij ook graag Stichting Haarwensen steunen? Dan kan dat door Pop Saartje aan te schaffen. Pop Saartje is de mascotte van Stichting Haarwensen. Eigenlijk is elk kind dol op deze vrolijke, zachte pop. Door pop Saartje te kopen draag je bij aan een pruik voor een ziek kind. De prijs van de pop is €7,95 en verkrijgbaar in de webshop van Stichting Haarwensen. Wanneer iemand pop Saartje voor dit kleine bedrag koopt, steunt diegene dus Stichting Haarwensen, de stichting die zieke en onzekere kinderen weer een beetje zichzelf kunnen laten zijn.
 
Op www.haarwensen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt over op welke manieren je Stichting Haarwensen kunt steunen en nog veel meer nieuws.
Help je mee?

Groetjes,

Marco