Stoeltje nieuwe AZ stadion veilig gesteld!

15 April 2005

Stoeltje nieuwe AZ stadion veilig gesteld!

Oude liefde roest niet, kan ik je vertellen! De tijd dat ik AZ veelvuldig bezocht is uit de tijd van Kees Kist, Hugo Hovenkamp, Pier Tol, Eddie Treijtel, John Metgod, Ronald Spelbos en Kristen Nygaard. 

Het was een tijd waarin ik veelvuldig het AZ stadion bezocht, maar dat stadion is dus nog geen steek veranderd sinds die tijd. 

Zelf voetbalde ik bij Jong Holland, op een steenworp afstand van het stadion, dus de Alkmaarderhout heeft voor mij nog altijd een speciaal plekje. De liefde voor Alkmaar is nog steeds een vlam die nooit zal doven. 

In mijn voornemen Alkmaar wat vaker te bezoeken, heb ik voor mezelf een plekje op de tribune van het nieuwe stadion gereserveerd. Zodat ik AZ, vroeger AZ ’67 genoemd, wat vaker live kan komen zien. 

Zeker nu ze zo fantastisch spelen! En het nieuwe stadion gaat er net zo fantastisch uit zien. Een mooi moment om met mijn Alkmaarse vrienden ontspannen naar de wedstrijd te kunnen kijken. Alkmaar verdient gewoon zo’n mooi stadion. En wie weet wat we in de toekomst daar nog allemaal kunnen doen… Ik wil het dus graag allemaal van dichtbij meemaken, dat begrijp je!

 

Mijn stoeltje in het nieuwe stadion is dus in ieder geval veiliggesteld! Ik heb gisteren, vlakvoor de wedstrijd AZ – Villareal mijn handtekening officieel gezet. Volgend jaar kan ik daar dus samen met mijn vrienden uit Alkmaar naar mijn favoriete club kijken, heerlijk met Noord Hollanders onder elkaar.

 

Of zoals ze hier zeggen: ‘Gaaf denk? Helegaar prachtig! Tis skitterend!’

 

 

Groetjes,

Marco