Succes voor kandidaten!

28 February 2014

Succes voor kandidaten!

Dat The Voice of Holland en The Voice Kids met grote regelmaat bijzondere talenten en winnaars aflevert, is al een paar jaar duidelijk. Sommige kandidaten treden veel op na de uitzendingen, anderen maken singles, albums en/of videoclips. Het is fantastisch dat veel kandidaten inmiddels kunnen leven van de muziek! Voor de Kids is dat natuurlijk anders, zij maken uiteraard eerst hun school of opleiding af voor ze zich volledig op de muziek kunnen storten, maar ook daar zie je dat veel kandidaten veel aspecten van het vak al kunnen onderzoeken.

Ik vind het ontzettend leuk dat The Voice Kids winnaar Ayoub zijn kersverse single met de titel ‘This Time’ inmiddels in iTunes-store is verschenen. Ik denk dat ik zo beetje de allereerste was die hem had gedownload maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat jullie hem willen hebben! De single van Ayoub is te downloaden via deze link!

Maar ook Demi, mijn andere finalekandidate, heeft inmiddels een single uit met de titel ‘Twisted Sistas’. Ook die single heb ik uiteraard al gedownload! Ik weet zeker dat jullie ook niet kunnen wachten dus klik snel hier!

Maar het kan niet op, want mijn pupil en tevens de winnares uit de vorige editie van The Voice Kids Laura van Kaam, heeft vandaag weer een beauty van een single uitgebracht met de titel ‘Be Like You’ .
Het is een zelfgeschreven en beeldschone ballad! Natuurlijk heeft iTunes deze ook voor je

Ook kan ik met trots melden dat Iris Kroes haar nieuwe clip uit is, deze heerlijke clip is opgenomen op het prachtige eiland Malta! Kijk gauw hier en luister naar het bijzondere nummer ‘Never Coming Back’.

Tot slot, Sharon Doorson, mijn kandidate uit het tweede seizoen van The Voice of Holland, timmert inmiddels ook lekker aan de weg en brengt op 14 maart 2014 haar nieuwe nummer ‘Louder’ uit. Deze kun je als pre-order al bestellen in iTunes door op deze link te klikken. Wist je dat Sharon daarnaast, net als Leontine en Senna, een rol heeft in de film Heksen Bestaan Niet? Leuk hè!

Jullie begrijpen: ik ben een mega trotse coach van deze kanjers!

Groetjes,

Marco