Super gezellige BBQ #TeamBorsato !

30 August 2015

Super gezellige BBQ #TeamBorsato !

De opnamen voor the Blind Auditions van alweer het zesde seizoen van The Voice of Holland en het vijfde seizoen van The Voice Kids zijn inmiddels al weer achter de rug en op 25 september starten de eerste uitzendingen van The Voice of Holland op RTL4. Achter de schermen is het Voice avontuur dus alweer in volle gang en momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor The Battles. 
 


Om de kandidaten van de nieuwe seizoenen wat beter te leren kennen en om weer even samen te komen en bij te praten met de kandidaten van eerdere seizoenen vond gisteren voor het derde jaar achter elkaar de inmiddels wel traditionele Borsato BBQ plaats in mijn achtertuin. Voorgaande jaren verdeelden we dit evenement over twee dagen, waarbij op de zaterdag The Voice Kids werden uitgenodigd en op zondag de volwassenen. Dit jaar besloot ik het anders aan te pakken en er onder het motto ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ één groot evenement van te maken met The Voice Kids en de kandidaten van The Voice of Holland allemaal bij elkaar. De kandidaten uit het eerste seizoen van TVK zijn immers inmiddels net zo oud als de jongste kandidaten van TVOH. Dus super leuk om iedereen tegelijkertijd bij elkaar te hebben waarbij de kandidaten van het laatste seizoen allemaal een uurtje eerder arriveerden zodat we nog even wat extra tijd hadden met elkaar. Ik vind het fijn om op die manier en in deze setting nog even nader kennis te maken.
 


Een BBQ organiseren voor ruim 135 personen, dat is nogal een organisatie kan ik je zeggen, want hoe zorg je bijvoorbeeld dat er zo veel mensen hun auto kwijt kunnen en dat er voldoende te eten is voor iedereen, maar ik denk dat het aardig goed gelukt is. Met verschillende springkussens, een whipe out baan, een klimtoren, waterballen, popcorn- en suikerspinmachines, een rodeostier,  een glijbaan, een bungee trampoline en nog veel meer was er voldoende vermaak voor iedereen en ook aan muziek mocht het deze middag uiteraard niet ontbreken. Kandidaten konden zelf achter de microfoon en/of piano of gitaar kruipen om lekker te jammen en dat werd dan ook vrijwel de hele middag gedaan. Wat heerlijk om zo met zijn allen van de muziek te genieten! En van de heerlijke broodjes hamburger, garnalenspiesjes, biefstukjes, fruit, salades en sateetjes natuurlijk ook!Het is leuk om te zien hoe alle kandidaten van de eerdere seizoenen zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Als artiest, maar zeker ook als mens. De kandidaten van het eerste seizoen van TVK bijvoorbeeld, zijn inmiddels alweer 17/18 jaar en hebben letterlijk en figuurlijk een enorme groei doorgemaakt.
Een aantal kandidaten kon helaas ook niet komen of moest wat eerder weg in verband met optredens en dat is voor de BBQ natuurlijk ontzettend jammer maar het is ook een teken dat het goed gaat met hun muzikale carrière en daar kan ik natuurlijk alleen maar blij om zijn!
Zoals elk jaar had ik ook deze keer weer mooi weer besteld maar de weergoden waren ons gisteren wel heel erg goed gezind want met ruim 25 graden was het perfect BBQ weer. Het was een ontzettend leuke middag en ik denk dat ik niet de enige ben die hier met een heel warm gevoel op terugkijkt. Muziek verbindt, dat werd ook  gisteren wel weer duidelijk. Voor iedereen op zijn of haar eigen manier. Wat ben ik ontzettend trots op mijn kandidaten. 
Volgend jaar doen we dit zeker weer, want eens Team Borsato… 🙂
 


Groetjes,

Marco


P.S. Wist je dat ik regelmatig LIVE stream vanuit de Borsato App (kijk in de App Store voor iPhone of in Google Play voor Android). Ook op de BBQ heb ik gestreamd, hier kun je het filmpje terugzien: