Surpriseact op mijn verjaardag!

23 December 2010

Surpriseact op mijn verjaardag!

Afgelopen week was ik jarig en wat is het toch heerlijk om door je kids en vrouw wakker gemaakt te worden met een heerlijk ontbijtje op bed. Het is kerstvakantie dus we konden er rustig alle tijd voor nemen. Luca, Senna en Jada waren volop aan het knutselen geweest en verraste mij met een prachtige zelfgemaakte kerststal.

 

Later op de dag vertrok ik met met Leontine richting onze zuiderburen. Ik kreeg op deze dag geen surpriseact, ik zou zelf de surpriseact zijn tijdens het optreden die avond van Clouseau in het Antwerpse Sportpaleis! Ook Kris, de oudste van de 2 broertjes Wauters viert op 21 december zijn verjaardag. Dit jaar belde Kris al nog voor mijn verjaardag met de vraag of ik op deze avond bij hen te gast wilde zijn. Natuurlijk vond ik dat een te gek voorstel, Kris en Koen zijn voor mij niet alleen de beste act van Vlaanderen, we delen ook de passie voor muziek en we zijn de afgelopen jaren echt vriendjes geworden.

Clouseau covert tijdens de concertreeks elke dag een ander Nederlandstalig nummer en gisteravond was dat Binnen, halverwege het nummer riep Koen mij erbij om de rest van het liedje mee te zingen. Daarna zong ik ook nog Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht. Het publiek was compleet verrast en reageerde wild enthousiast, fantastisch!

Kris en Koen, zoals ik die avond al heb gezegd: “Vriendschap is een mooi goed. Bedankt voor jullie vriendschap de voorbije jaren.”

Na deze wervelende avond kan ik helemaal niet meer wachten totdat het mei is en ik met mijn bandje zowel in Antwerpen als in Arnhem op het podium zal staan. 

Heb je nog geen kaartjes, maar wil je er toch graag bij zijn, wacht niet te lang want de kaartverkoop gaat hard.
Kijk even hier voor alle informatie.

Ook van jullie heb ik heel veel lieve felicitaties gekregen, via de post, de mail, twitter en sms, dank jullie wel!

Groetjes,

Marco
 

(foto: Gazet van Antwerpen)