Sven Kramer grootste!

13 February 2008

Sven Kramer grootste!

Ik zat aan de buis gekluisterd afgelopen weekend, kan ik je vertellen! Ik wilde alles zien, alles LIVE meemaken, hoewel dat niet altijd even makkelijk was. Het liefste was ik naar Berlijn afgereisd om naast de baan mijn longen uit mijn lijf te schreeuwen voor Sven, maar dat zat er dit keer niet in. Voor de televisie stuiterde ik echter van enthousiasme toen ik hem zag rijden. Wat een ongekende drive, wat een honger naar succes! Ik heb genoten van de WK schaatsen in Berlijn!

Voor de tweede achtereenvolgende keer werd Sven Kramer Wereld Kampioen Allround, een prestatie van formaat! Hij is één van de grootste schaatsers van deze tijd en verbetert zichzelf keer op keer. Met een buitengewoon groot doorzettingsvermogen en een ijzersterke discipline weet hij de race iedere keer weer naar zijn hand te zetten.

. Er is een groot wederzijds respect tussen ons. In de Veronicagids van afgelopen december vertelde hij dat hij wel iets van mij in zichzelf herkent.

Marco gaat er ook helemaal voor en laat niets aan een toeval over. Alles moet tot in de puntjes kloppen. En: de man is altijd zijn eigen weg gegaan. Natuurlijk ben ik ook best sociaal, maar als het op schaatsen aankomt, moet er gewoon gebeuren wat er moet gebeuren!’

We smsen af en toe en ook komt hij wel eens voetbal bij me kijken in het AZ-stadion, uiteraard wanneer AZ tegen Heereveen speelt. Hij is een op en top sportman die van veel verschillende sporten kan genieten. Hij is ook altijd te vinden bij het water, óók als het niet bevroren is.

Sven is een zeer sympathieke vent, heel toegewijd, ongelofelijk gedreven en heel ambitieus. Voor mij is Sven iemand om tegen op te kijken.

Ik ben buitengewoon onder de indruk van zijn prestaties dit WK.

Een held om trots op te zijn!

Groetjes,

Marco.

P.S. Kijk eens wat een serie medailles hij al heeft veroverd in zijn jonge leven!

Bron: Wikipedia