Symphonica in Rosso 2013 met Anouk!

12 April 2013

Symphonica in Rosso 2013 met Anouk!

Op 16 oktober 2013 zal de 8e editie van Symphonica in Rosso plaatsvinden. Na de eerste editie met mij en achtereenvolgens Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting, Nick&Simon en Doe Maar zal dit jaar Anouk de hoofdact zijn tijdens dit muziekspektakel!

Symphonica in Rosso wordt, met in totaal bijna 1 miljoen bezoekers, gezien als het meest prestigieuze muziekspektakel van Nederland. Ik heb als bezoeker geen enkele editie overgeslagen en kan dit dan ook zeker beamen! Ieder jaar ben ik weer onder de indruk van de manier waarop iedere artiest op zijn of haar manier dit concept vorm weet te geven.

Anouk: “De vraag of ik hoofdact op Symphonica in Rosso wilde zijn, kwam precies op het juiste moment. Ik was klaar met de opnames van mijn nieuwe album Sad Singalong Songs en om die nummers live echt eer aan te doen zou ik ze het liefst met een orkest willen uitvoeren.”
Op 17 mei wordt het nieuwe album van Anouk uitgebracht.

Anouk is een fantastische zangeres van internationale allure en heeft met hits als onder andere Nobody’s Wife, Lost, R U Kiddin Me en het recente Birds haar sporen in de muziekindustrie meer dan verdiend. Anouk is een zangeres met weer een heel andere muziekstijl dan voorgaande hoofdacts van Symphonica in Rosso en dat maakt het concept juist zo bijzonder. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe zij hier op geheel eigen wijze invulling aan zal gaan geven.

Onder de professionele begeleiding van Guidos Orchestra zal Anouk in het Gelredome in Arnhem haar vele hits ten gehore brengen en ook deze Symphonica ongetwijfeld weer tot een uniek evenement maken. Voorgaande jaren speelde het orkest een duidelijke rol en dat zal in 2013 niet veranderen. De kaartverkoop voor Symphonica in Rosso 2013 start aanstaande zaterdag om 10.00 uur. De kaarten voor 16 oktober 2013 zullen tussen de 39 en 59 kosten (excl. servicekosten) en verkrijgbaar zijn via www.symphonicainrosso.nl, www.ticketservice.nl en 0900 – 3001250 (45 cpm).

Ook ik ben er dit jaar zeker weer bij!
Wie weet tot dan!

Groetjes,

Marco