TALPA! Niet te missen!

10 August 2005

TALPA! Niet te missen!

Aanstaande zaterdag gaat Talpa van start met uitzenden. Op deze avond kun je dan ook op Talpa kijken naar een registratie van het concert wat opgenomen werd. Samen met een aantal vrienden uit het vak hebben we er een fantastische avond van gemaakt! En het leuke was.. door de Talpa actie zijn er vele trouwe fans van me aanwezig geweest bij dit concert. Super! 

Iedereen had zich aan de dresscode gehouden en was in het wit gekomen. Die aanblik was echt spectaculair, kan ik je vertellen! Ik had ’s middags via de binnengekomen mms-jes op de site al gezien hoe iedereen ermee bezig was, echt te gek!

Overdag hebben we niet alleen een uitgebreide soundcheck gehouden, maar ook een  doorloop. Dat is eigenlijk een soort generale, maar dan inclusief snelle change-overs zodat ze binnen de strakke tijdslimiet vallen. Alles verliep echter uitermate soepel waardoor er voldoende tijd was om nog even te ontspannen. Voor mij was dat extra fijn, want ik was die ochtend geland vanuit mijn vakantiebestemming. Ik moest dus opstaan voor de zon dat had gedaan en het was dus best lekker toen we nog wat tijd over hadden. De mannen gingen daarop voetballen, allen voorzien van een fles water, die omgeschoten moesten worden. Ze waren bloedjefanatiek, zeker toen Tessa mee ging doen en haar mannetje wel bleek te staan!

De avond was fantastisch! Het publiek waanzinnig enthousiast, de optredens van heel hoge kwaliteit. Zaterdag zal de eerste uitzending van het nieuwe televisiestation Talpa zijn, het zal een gedenkwaardige avond worden! Kijken dus, zaterdag 13 augustus: TALPA!

Groetjes,

Marco.