Talpa Truck goed bezocht!

08 August 2005

Talpa Truck goed bezocht!

Terwijl ik op het zonovergoten Ibiza van mijn vakantie aan het genieten ben, stonden jullie vaak in de stromende regen in de rij om te gaan zingen in de Talpa Truck. Helaas kon ik de Truck niet achterna reizen, maar via internet heb ik wel veel inzendingen kunnen zien en horen, te gek! 

Er zaten hele mooie opnamen bij, maar ook een paar waarvan je opeens weer weet: zingen is echt een vak apart hahaha!

Tussen de inzendingen zag ik echter best veel bekende gezichten. Misschien heb ik het hier en daar mis, maar ik herkende Alie & Yvon, die duidelijk veel plezier hadden. Cora zag ik, ik meen ook Mathijs te hebben gezien (wat zwaaide je nou met je microfoon Mathijs?). 

Inge, Daniëlle en @Marijke zongen de longen uit hun lijf, Denise, Jolien, Mirjam, Sabine, Brian, Marc, Annemieke, Maaike, Marian, Viv, Anneke en Louise… het was me een beregezellige boel daar in die truck!

Te gek ook om te zien hoe drie meiden, helemaal in camouflagepak uitgedost de Truck op stelten zetten! Ze hadden zelfs de tekst aangepast: 

Binnen! Binnen in de Talpa Truck waar wij gaan zingen! Binnen in de Talpa Truck waar wij kaarten gaan winnen! 

Vervolgens kwamen ze met champagneflessen naar buiten, heb ik me laten vertellen! Heel creatief en origineel hoor meiden, jullie zijn terecht beloond met kaarten!

Veel bekende namen dus onder de winnaars, las ik ook. En jullie kennende zijn jullie nu allemaal heerlijk aan het stressen om de witte outfits compleet te krijgen! Uiteraard ga ik ook mijn best doen een geschikte set te vinden! 

Tot donderdag!

Groetjes,

Marco.