Te gast op de Lokerse Feesten!

13 July 2012

Te gast op de Lokerse Feesten!

Eerder mocht ik al bekendmaken dat ik op 11 augustus aanstaande op zal treden tijdens Rimpelrock in het Belgische Hasselt waarbij onder andere ook Tom Jones zal optreden. Ik maak er een weekend België van want de dag erna, op zondag 12 augustus, mag ik ook een optreden verzorgen tijdens de Lokerse Feesten in het eveneens Belgische Lokeren!

De Lokerse Feesten is een groot evenement dat niet alleen al 35 jaar bestaat maar dat zelfs 10 dagen duurt. Dit jaar zullen de Lokerse Feesten zijn van 3 augustus tot en met 12 augustus en op de slotavond zal ik erbij zijn, hoe gaaf! In de afgelopen 35 jaar hebben de Lokerse Feesten al heel wat grote namen op hun podium gehad zoals The Simple Minds, The Cure, Joe Cocker en Alanis Morisette en ik ben er dan ook trots op dat ook mijn naam straks in het rijtje mag komen te staan.

De Lokerse Feesten zal, net als Rimpelrock, een buitenevenement zijn en ik reken dan ook op een stralende zon en prachtig weer, blote voeten in het gras en veel stralende gezichten. Een buitenoptreden, zeker midden in de zomer, heeft iets extras en ik vind het geweldig dat ik hiervoor gevraagd ben.

Andere namen die inmiddels bekend zijn gemaakt zijn de legendarische band UB40, maar ook Gers Pardoel en DJ Regi. Komen jullie meefeesten in Lokeren?

Het gehele programma van de Lokerse Feesten lees je hier: http://tinyurl.com/cnxc4k7 
Kaartjes kun je hier aanschaffen: http://tinyurl.com/d2vspvc

Wil je op de hoogte blijven van de Lokerse Feesten volg hen dan op Twitter via @LokerseFeesten.

Groetjes,

Marco