Te gekke actie bij Hyves!

06 April 2011

Te gekke actie bij Hyves!

Helden en heldinnen zijn er in alle soorten en maten. Vanuit vroeger tijden was je een ware held wanneer je geconfronteerd met gevaar en rampspoed, of vanuit een zwakke positie, moed en de bereidheid tot zelfopoffering betoonde voor een grotere zaak, aldus Wikipedia. Tegenwoordig trekken we dit veel breder. Helden zijn ook vaak heel persoonlijk!

Regelmatig krijg ik bijzondere verhalen te horen over vriendschap en liefde waarin mensen elkaar onvoorwaardelijk steunen. Iemand kan, door er op het juiste moment te zijn, een held in zo’n verhaal zijn. Helden zijn er in alle gradaties. Ze zijn echter altijd inspirerend en waardevol, ook als ze niet in de spotlights staan.

Doe je mee? Surf dan nu naar Hyves

 

 

Soms is er sprake van zelfopoffering of rampspoed, vaker kan iemand een ware held zijn door op het juiste moment en de juiste plaats, de belangen van de ander boven zijn eigen belangen te stellen. De ander horen, ruimte maken voor zijn gevoelens, opmerken wat de ander nodig heeft en daar naar handelen. Het klinkt zo eenvoudig, maar dat is het lang niet voor iedereen. 

Zit je op Hyves en ken je onder je Hyvesvrienden iemand die voor jou een ware held is?

Laat het me dan weten! Dan maken jullie allebei kans op kaarten voor de concerten in het GelreDome! En… er is ook nog een bijzondere hoofdprijs! Want een aantal van deze helden wil ik graag muzikaal eren tijdens de 3Dimensies concerten in het GelreDome!

Doe je mee? Surf dan nu naar Hyves

Groetjes 

Marco