Te gekke gastartiesten!

07 March 2011

Te gekke gastartiesten!

Voor de 3Dimensies concerten in het GelreDome in Arnhem heb ik maar liefst vier gastartiesten uitgenodigd! Ben Saunders nodigde ik voor de finale van The Voice of Holland al uit, zo diep was ik van hem onder de indruk. Lange Frans en Laura Jansen zingen beiden op mijn album Dromen Durven Delen mee en Krystl, die het voorprogramma zal verzorgen, hoorde ik bij Giel Beelen Let it be zingen waar ik helemaal door overdonderd werd. 

De 27-jarige Ben Saunders won met een overweldigende meerderheid de eerste editie van The Voice of Holland. Hij is al jaren bezig in de muziek en hoopt dat het winnen van deze talentenjacht het begin van een mooie carrière zal zijn. Ik heb daar alle vertrouwen in, bied hem dan ook graag een groot podium aan in het GelreDome en het Sportpaleis. Ben heeft een schitterende stem, iets eigens en unieks en ook zijn uitstraling is bijzonder. Ik weet zeker dat we nog veel van hem zullen horen!

Laura Jansen (34) is een Nederlands-Amerikaans zangeres. Ze is de dochter van een Amerikaanse moeder en een Nederlandse vader. Sinds 2000 woont ze in de Verenigde Staten waar ze samen met Joshua Radin, één van Laura’s  favoriete artiesten, gevraagd was om op te treden bij het huwelijk van Ellen DeGeneres en Portia de Rossi als verrassing voor Portia. John Ewbank ontdekte Laura in Nederland en dacht dat zij op ‘Duizend Scherven’ wellicht een mooi melodielijntje kon meezingen. Dat klonkt uiteindelijk zo prachtig dat haar aandeel vele malen groter werd en ze het liedje met haar bijdrage helemaal af maakte! Ik kan niet wachten om Duizend Scherven live in het Gelredome te doen met haar!

Frans Frederiks (30, meer bekend onder de naam Lange Frans, staat ook op Dromen Durven Delen en wel met het liedje Vrij. Daarin rapt hij een te gekke rap wat het toch al zo ongewone liedje nog unieker maakt.  Frans draagt ook al jarenlang bij aan het radioprogramma van Giel Beelen. Sinds januari heeft hij ook een programma op Wild FM, ‘Lange Frans Goes Wild’.  Tevens heeft hij samen met Yes-R een bijrol als rappende journalist, in de film Mijn Opa De Bankrover. Frans heeft vele talenten, een aantal daarvan zullen we live op de podia in Arnhem en Antwerpen mogen beleven!

Het voorprogramma zal verzorgt worden door de 27-jarige Krystl. Krystl werkte het afgelopen jaar samen met verschillende nationale en internationale songwriters.
De eerste single is het mede door haar geschreven nummer ‘Golden Days’. Deze track is momenteel te horen in de nieuwe tv-commercial van een bekend merk alcohol. Toen ik haar versie van ‘Let it be’ bij Giel Beelen hoorde, was ik meteen verkocht! Ik heb hoge verwachtingen van haar!

In mei gaan we het allemaal meemaken!

Groetjes, 

Marco

 

LIVE IN HET GELREDOME

Showdata:  zaterdag 7 mei, dinsdag 10, woensdag 11 en vrijdag 13 mei 2011. 
Kaartverkoop: Bel 0900-30 012 50 of ga naar www.ticketservice.nl en www.livenation.nl. Je komt via beide sites op dezelfde bestelpagina. (ticketmaster)

 

LIVE IN HET SPORTPALEIS

Showdata: dinsdag 17, woensdag 18, vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei 2011.
Kaartverkoop: Bel 070/345 345 (B) of 0900-45 000 45 (NL) of ga naar www.teleticketservice.com. 

 

Heb je vragen over de concerten? Hier staan de meest gestelde vragen bij elkaar