Team Borsato!

05 October 2012

Team Borsato!

Afgelopen maanden vonden de Blind Auditions plaats voor de derde editie van The Voice of Holland. Honderden mensen hebben we voorbij zien komen, allemaal gezegend met een talent, waarbij het ene talent beter uit de verf kwam dan het andere. Dit alles heeft natuurlijk ook veel te maken met zenuwen, zo’n auditie is ongelofelijk spannend. Je moet als coach soms echt door de zenuwen heen kunnen luisteren. Ik denk dat iedere coach zich wel eens heeft afgevraagd of er voor ons omgedraaid zou worden als één van ons mee zou doen! Diep respect dus voor iedere auditant! Inmiddels zijn alle Blind Auditions uit gezonden en hebben alle coaches hun team compleet. Ieder team heeft zestien kandidaten, zestien talenten die niets liever willen dan heel ver komen in The Voice of Holland!

Vanaf a.s. vrijdag kun je zien hoe de kandidaten het tegen elkaar op moeten nemen. Ieder team heeft acht battles, waarbij er meteen na het zingen van het duet een winnaar wordt aangewezen door de coach. De kandidaat die niet als winnaar uit de bus komt, moet de arena meteen verlaten Dat betekent dat acht kandidaten direct al naar huis moeten. Een zware klus, kan ik je vertellen. De Battles zijn dus vanaf vrijdag op TV, waarbij zowel kandidaten van Trijntje, Nick & Simon, VanVelzen en van mij onderling moeten battelen. Weliswaar tegen iemand uit je eigen team, maar het is dus niet zo dat je uitsluitend de Battles van één coach in een televisieuitzending ziet.

Vorig jaar was er dan nog de zogenaamde Sing off. Die is er dit jaar niet. Win je je Battle, dan ga je gegarandeerd naar de liveshows! Spannend!!

Vanaf a.s. vrijdag kun je naar de Battles kijken, van de diverse teams. Heb je niet alle audities kunnen zien op TV of wil je je geheugen nog even opfrissen? Dit is mijn @TeamBorsato, een ijzersterk team vol potentie!
Ik stel ze graag nog even aan je voor!

 

 

Pomme van de Ven

@Pommee_
Bekijk auditie

Babette van Vugt

@babettevanvugt
Bekijk auditie

Barbara Straathof

@BarStraathof
Bekijk auditie

Inge McGee

@IngeMcGee
Bekijk auditie

Ivar Oosterloo

@IamKeyLargo
Bekijk auditie

Jared Hiwat

@JaredQuincy
Bekijk auditie

Kelita Gallant

@KelitaG
Bekijk auditie

Jayms

Bekijk auditie

Maaike Hagar

@maaikehagar
Bekijk auditie

Mindy Broeren-Martosoedjono

@MindyMusic
Bekijk auditie

Niña van Dijk

@Ninjavandijk
Bekijk auditie

Omri Tindal

@OmriTindal
Bekijk auditie

Petra Creutzberg

@PetraCreutzberg
Bekijk auditie

Linda Smeets

@LindaSmeets
Bekijk auditie

Anja Dalhuisen

@AnjaDalhuisen
Bekijk auditie

Claudia van den Anker

@claudiavdanker
Bekijk auditie

 

Een prachtig en zeer getalenteerd team waar ik ongelofelijk trots op ben!
Ik hoop dat ze ook op jullie support mogen rekenen!

 

 

Groetjes,

Marco

 

Iedere vrijdag om 20.30 bij RTL4: The Voice of Holland