Team Borsato in beweging!

28 March 2018

Team Borsato in beweging!

Zoals jullie weten blijf ik mijn Team Borsato zo goed als mogelijk op de voet volgen. En zij blijven in muzikale beweging, wat ik geweldig vind om te zien! Trots wil ik jullie dan ook een update geven over enkele van deze kanjers.
 


Allereerst Tommie Christiaan, hij heeft recent zijn debuut EP ‘Zoveel Liefde‘ uitgebracht. Een album vol met eigen nummers, waar tevens nog een tour ‘In Een Ander Licht’ aan vast zit aankomend najaar. Ook speelt hij naast Vajèn de hoofdrol, als Emilio Estefan, in de schitterende musical ‘On Your Feet’ én heeft hij de hoofdrol te pakken in The Passion als Jezus aankomende donderdag.

Ook Bodine heeft niet stil gezeten, haar eerste cover album ‘Cover Stories‘ is uit en er staan negen gave tracks op. Het is goed te horen dat zij zeer getalenteerd is en haar album is dan ook zeker het beluisteren waard.

Mell bracht ‘Central Station‘ uit, samen met Nico Brandsen en ‘mijn’ Ton Dijkman onder de naam Vintage Future & Mell. Mell heeft een heel eigen meeslepende sound. Het is een nummer met een beat die blijft hangen! Ik heb ook nog een paar foto’s mogen schieten met deze talenten!
 


Sjors van der Panne heeft met ‘De Brief‘ indruk op mij gemaakt! Het nummer dat je, als je het eenmaal gehoord hebt, niet meer vergeet. Ook is hij binnenkort weer te vinden in Het Koninlijk Concertgebouw, een locatie die echt recht doet aan de kwaliteit die tekenend is voor Sjors en uitstekend bij hem past.

Sharon Doorson is niet alleen prachtig zwanger van een dochter (die ongetwijfeld wonderschoon is), ook heeft zij te gekke nummers gemaakt;  ‘Opinions‘ en ‘Drown in Love‘! Liedjes die je meteen beetpakken en die je dan ook vast wil toevoegen aan je muzieklijst.

Een Beetje Meer‘ van Daniel Kist smaakt meteen naar meer en niet een beetje ook! Daniel is zo enthousiast bezig! Hij is duidelijk op de goede weg én in zijn Element met zijn tour en album.
 


Britt Lenting woont en treedt sinds de Voice of Holland eigenlijk vooral in Engeland op. Ze heeft daar de ene na de andere prachtige rol te pakken en ook nu heeft ze weer iets bijzonders. Ze heeft de solo rol in ‘The Magic of Hollywood’ te pakken, waarbij ze zelfs ook nog een beetje danst, woohooo. Ze touren door heel United Kingdom in de mooiste theaters! Well done, Britt!

Mirjam Klerks heeft ter gelegenheid van Wereld Down Dag vorige week, een prachtige hommade aan haar zoontje Emmanuel ingezongen. Emmanuel is geboren met het Syndroom van Down, maar brengt meer liefde en vreugde dan zij en Bas ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Iris Kroes gaat voor het vijfde opeenvolgende jaar haar IrisCruise tour weer doen. Op maar liefst drie schepen zal ze dit jaar langs de kust van Ierland, Schotland en Noorwegen varen, waarbij ze de gasten trakteert op haar betoverende muziek.
Caroline De Schryver deed in 2012 als 12-jarig meisje mee met The Voice Kids en studeert en woont nu in New York. Zij heeft inmiddels haar eerste album ‘Telling Stories‘ op Spotify uit! Ook schrijft, produceert en organiseert ze zelf alles voor haar songs. Wat knap!

Ongelofelijk wat een mooie paden deze mensen inslaan. Ik loop vanaf de zijlijn graag een stukje met ze mee!

Groetjes,

Marco