Terug in de tijd: Clouseau!

10 August 2007

Terug in de tijd: Clouseau!

Het is ruim 17 jaar geleden dat ik de Soundmixshow bij Hennie Huisman won. Als Billy Vera kwam in in zijn programma waar ik het liedje ‘At This Moment’ zong. We zijn inmiddels dus 17 jaar verder en er zijn talloze mooie dingen op mijn pad gekomen. Sommige dingen ben ik bijna vergeten, andere dingen weet ik nog als de dag van gisteren. Op de Borsatoweblogjes komen de meest bizarre foto’s en filmpjes boven! Soms voel ik het schaamrood naar mijn kaken stijgen, soms moet ik vooral hard lachen en nog veel vaker denk ik ‘Ohjaaaaaa!‘ omdat ik daar lang niet aan terug gedacht heb…

Drie weken geleden nam ik jullie mee naar de Soundmixshow, waar je kon zien hoe ik 17 jaar geleden mijn bijdrage leverde en dolgelukkig was toen ik de eerste prijs bleek te winnen! Twee weken geleden zagen jullie de Parodie op de Waarheid met André van Duin, en vorige week konden we nog een keertje kijken naar het legendarische programma van Bart de Graaff waarin hij me om 4 uur ’s nachts uitnodigde een duikje te maken in de Vinkenveense Plassen.

Deze week neem ik jullie o.a. mee naar een Vlaams programma, getiteld LEVENSLIJN. Elk jaar zetten ze dit programma op VTM op voor een goed doel, en elk jaar wordt een ander doel in the picture gezet. In 2002 was ik te gast en hoewel ik me van de show zelf niet zo heel veel meer herinner, staat het duet met Koen Wauters me nog helder voor de geest. Prachtig, die tweede stem van Koen!

Koen is een bevlogen, gepassioneerde zanger die als hij ergens voor gaat zijn tanden er ook goed in zet. Ik vind dat een fijne eigenschap in iemand omdat ik zelf ook altijd voor de volle 100% ga. Op 18 augustus zullen Koen en Kris van Clouseau en ik het podium delen en ik kijk daar al reikhalzend naar uit! In het verleden hebben we eerder samen gezongen. Een ander voorbeeldje daarvan kun je hieronder ook terug zien, want voor de Vlaamse Tsunami actie zongen we samen Clouseau’s liedje ‘Nobelprijs’.

Groetjes,
 

Marco.