Terug in de tijd: Eerste zoen met Leontine!

16 August 2007

Terug in de tijd: Eerste zoen met Leontine!

Het is ruim 17 jaar geleden dat ik de Soundmixshow bij Hennie Huisman won. Als Billy Vera kwam ik in zijn programma waar ik het liedje ‘At This Moment’ zong. We zijn inmiddels dus 17 jaar verder en er zijn talloze mooie dingen op mijn pad gekomen. Sommige dingen ben ik bijna vergeten, andere dingen weet ik nog als de dag van gisteren. Op de Borsatoweblogjes komen de meest bizarre foto’s en filmpjes boven! Soms voel ik het schaamrood naar mijn kaken stijgen, soms moet ik vooral hard lachen en nog veel vaker denk ik ‘Ohjaaaaaa!‘ omdat ik daar lang niet aan terug gedacht heb…

Vier weken geleden nam ik jullie mee naar de Soundmixshow, waar je kon zien hoe ik 17 jaar geleden mijn bijdrage leverde en dolgelukkig was toen ik de eerste prijs bleek te winnen! Drie weken geleden zagen jullie de Parodie op de Waarheid met André van Duin, en twee weken geleden konden we nog een keertje kijken naar het legendarische programma van Bart de Graaff waarin hij me om 4 uur ’s nachts uitnodigde een duikje te maken in de Vinkenveense Plassen. Vorige week liet ik jullie zien hoe ik een duet zong met Clouseau.

Deze week kunnen jullie kijken naar mijn eerste zoenen met Leontine. Wat was namelijk het geval? Voor het Rad van Fortuin had ik een liedje gezongen met een nieuwe tekst op ‘Dromen zijn bedrog’. Dit omdat het programma een nieuwe assistente kreeg en Leontine het programma zou gaan verlaten. Nadat ik klaar was met zingen had Hans een grote verrassing voor me, namelijk mijn eerste Gouden plaat. Deze kreeg ik uit handen van Leontine en uiteraard moest daarbij gezoend worden. 

Ik weet nog goed dat ik mijn eerste kus van Leontine kreeg en vooral hoe blij ik daarvan werd. Het leuke is dat ook Leontine dat moment nog kan herinneren. Sterker nog, ná die eerste felicitaties, zoenden we nog een keer! Hoe dat precies ging en wie het initiatief nam weet ik niet meer, maar wel dat ik ‘oh lekker, nog een keer zoenen!’ zei. Ik had niet kunnen vermoeden dat ik met die mooie meid van toen vandaag de dag alweer ruim 9 jaar getrouwd zou zijn!

Ik vind het erg bijzonder dat er van deze eerste ontmoeting een filmpje is. Voor de mensen die meer benieuwd zijn naar het liedje dat ik toen zong: ook hiervan kun je gaan genieten want het filmje staat er ook bij!

En dat Leontine niet alleen bij mij goed in de smaak viel bewijst het filmpje van André van Duin. Hij heeft namelijk alle hoogtepunten van het Rad van Fortuin op een rijtje gezet. Wat die hoogtepunten zijn? Mijn eige echte eigen Leontine natuurlijk! Hahaha.

Groetjes,

Marco.