Terug in de tijd: fotoshoot De Waarheid

28 September 2007

Terug in de tijd: fotoshoot De Waarheid

Het is ruim 17 jaar geleden dat ik de Soundmixshow bij Hennie Huisman won. Als Billy Vera kwam ik in zijn programma waar ik het liedje ‘At This Moment’ zong. We zijn inmiddels dus 17 jaar verder en er zijn talloze mooie dingen op mijn pad gekomen. Sommige dingen ben ik bijna vergeten, andere dingen weet ik nog als de dag van gisteren. Ook op de Borsatoweblogjes komen de meest bizarre foto’s en filmpjes boven! Soms voel ik het schaamrood naar mijn kaken stijgen, soms moet ik vooral hard lachen en nog veel vaker denk ik ‘Ohjaaaaaa!’ omdat ik daar lang niet aan terug gedacht heb…

Onlangs nam ik jullie mee naar de Soundmixshow, waar je kon zien hoe ik 17 jaar geleden mijn bijdrage leverde en dolgelukkig was toen ik de eerste prijs bleek te winnen! Verder zagen jullie de Parodie op de Waarheid met André van Duin, en konden we nog een keertje kijken naar het legendarische programma van Bart de Graaff waarin hij me om 4 uur ’s nachts uitnodigde een duikje te maken in de Vinkenveense Plassen. Ook liet ik jullie zien hoe ik een duet zong met Clouseau.

Deze keer neem ik jullie mee naar een blik achter de schermen bij de fotoshoot voor het album De Waarheid. Fotograaf Maarten Corbijn was verantwoordelijk voor de foto’s bij dit album en we hebben de foto’s op verschillende locaties gemaakt. Ze moesten puur zijn, echt, uit het leven gegrepen. Maarten is daar uitstekend in geslaagd! Overigens heeft hij later ook de foto’s voor het album Luid en Duidelijk gemaakt. 

Tijdens het maken van deze foto’s werden we een aantal dagen gevolgd met een filmcamera en het resultaat hiervan vond ik op het internet. Mocht je dus toevallig de cd van De Waarheid gaan beluisteren en de foto’s in het boekje zien, dan is het wel leuk om te weten hoe deze foto’s tot stand zijn gekomen!

Groetjes,

Marco.