Terugkijken naar Symphonica in Rosso!

30 March 2011

Terugkijken naar Symphonica in Rosso!

In oktober 2006 stond ik maar liefst 10 keer met de concerttour Symphonica in Rosso in het GelreDome in Arnhem. Het was een bijzondere periode waarin de stad Arnhem letterlijk rood kleurde en heel de stad Symphonica in Rosso uitademde. De tour uit 2006 is een tour waar ik nog met zo veel plezier op terugkijk! Alleen al het feit dat wereldster Andrea Bocelli overkwam om met mij samen Because We Believe te zingen is één van de hoogtepunten uit deze tour die ik nooit zal vergeten.

Symphonica in Rosso is nog steeds een geweldig concept. Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross en Sting  zorgden ervoor dat Symphonica in Rosso nog steeds bij bijna iedereen bekend is en later dit jaar nemen Nick en Simon dit stokje weer over. In de tijd dat ik startte met Symphonica in Rosso had ik nooit kunnen vermoeden dat het inmiddels zo’n geliefde concertreeks zou zijn en dat het nog steeds zo zou leven onder het publiek. Het is fantastisch te merken dat dit nog steeds het geval is!

Symphonica in Rosso met Marco Borsato
Zondag 3 april, RTL 4, 20.00 uur!

Juist doordat deze concerttour zelfs bijna 5 jaar na dato zo’n indruk achterlaat heeft RTL4 nu besloten om op zondag 3 april aanstaande het concert uit te gaan zenden. Van 20.00 tot 21.30 uur kunnen we met zijn allen een kleine vijf jaar terug in de tijd en weer genieten van de beelden van deze prachtige avond.
Het geeft mij maar ook jullie direct weer een beeld van hoe het er in mei uit kan zien in het GelreDome.

Ik zal dan ook zeker voor de buis zitten om na te genieten, maar zeker ook vóór te genieten voor de tour 3Dimensies in mijn geliefde GelreDome in mei!

Kijken jullie mee?

Groetjes,

Marco
 

3Dimensies LIVE IN HET GELREDOME
Showdata: zaterdag 7 mei, dinsdag 10, woensdag 11 en vrijdag 13 mei 2011.
Kaartverkoop: Bel 0900-30 012 50 of ga naar www.ticketservice.nl en www.livenation.nl. Je komt via beide sites op dezelfde bestelpagina. (Ticketmaster)

3Dimensies LIVE IN HET SPORTPALEIS
Showdata: dinsdag 17, woensdag 18, vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei 2011.
Kaartverkoop: Bel 070/345 345 (B) of 0900-45 000 45 (NL) of ga naar www.teleticketservice.com.

Heb je vragen over de concerten? Hier staan de meest gestelde vragen bij elkaar!