The Day After

24 September 2009

The Day After

Gisteren was het een loodzware dag, met gelukkig een aantal lichtpuntjes. Zo was ik heel blij te kunnen melden dat Symphonica in Rosso gered is en verheug ik me ook op de twee prachtige concerten die ik mag geven met mijn muzikale vrienden. Ik kijk er erg naar uit en vermoed dat het een mooie manier is om alle ellende even van me af te schudden.

Hoewel de media aandacht me heeft overvallen is het hartverwarmend te ontdekken dat zoveel artiesten, jong en oud, zich zonder aarzelen achter me scharen.

Zaterdag start de voorverkoop voor deze twee unieke shows. Het zal ook bij deze twee shows blijven. Met behulp van Mojo die de laatste dagen een enorme krachtinspanning heeft geleverd om de concerten doorgang te laten vinden, maar ook het Gelredome, Seetickets en vele andere leveranciers zijn twee shows precies genoeg om de kosten voor Symphonica in Rosso te kunnen dragen en de ruim 60.000 mensen die kaartjes voor Diana Ross hebben gekocht niet te hoeven teleurstellen.

Ik betreur het dat diverse mensen en ook de media mijn mede-aandeelhouders Paul Brinks, Unico Glorie en Rik van der Boog proberen zwart te maken en mij vragen hetzelfde te doen. Ik doe daar niet aan mee. Ook zij hebben zich jarenlang met hart en ziel en naar beste kunnen voor The Entertainment Group ingezet.

Ik heb dit weekend nog een afspraak, maar als het enigzins kan zal ik verder geen interviews meer geven. Ik ga me nu volledig concentreren op de twee concerten op 20 en 21 oktober in het Arnhemse Gelredome.

Groetjes,

Marco.