The Voice Kids 2018: THE BLIND AUDITIONS!

23 March 2018

The Voice Kids 2018: THE BLIND AUDITIONS!

Seizoen 7 van The Voice Kids gaat weer lekker! En wat vind ik het leuk om ook dit seizoen weer in de stoel te mogen zitten van coach! Het coachen van kids is zo ontzettend leuk! Over het algemeen zijn deze kids zo onbevangen en leergierig dat het een feestje is om met ze te mogen werken. Je ziet ze groeien en zijn ze dankbaar voor ieder stapje dat ze in dit programma mogen nemen. Uiteraard wordt er ook heel hard gewerkt en lopen sommigen ook tegen een teleurstelling aan, maar het plezier blijft altijd de overhand houden, dat is zo heerlijk om te zien. Ik wil de kids dan ook een onvergetelijke ervaring geven. Helaas zal niet iedereen de finale in kunnen en dan is het wel even slikken als ik afscheid moet nemen van een aantal kandidaten. Maar mijn kandidaten verlies ik eigenlijk nooit uit het oog en als ik ze spreek op de jaarlijkse Borsato BBQ, hoor ik eigenlijk altijd hoe leuk en bijzonder ze het hebben gevonden om deel te mogen maken van The Voice Kids!

Ondanks dat ik in de eerste aflevering maar één kandidaat voor mij wist te winnen heb ik aan Madelief wel een briljant talent weten binnen te halen. Alle stoelen draaiden dan ook voor haar om, maar dat is ook niet zo verwonderlijk want hoe zij het nummer ‘Ooit Zal Ik Gaan’ uit de Disney film ‘Vaiana’ zong, bezorgde iedereen kippenvel. Madelief is nog maar 9 jaar maar weet al wel heel goed wat ze wil, namelijk beroemd worden en in een gouden auto rijden! Als het aan haar opa ligt, die haar grootste fan is, zal dit zeker gaan lukken!


In de tweede aflevering heb ik mijn team mogen uitbreiden met Anne en Eline. Anne wist met haar vertolking van Alessia Cara ‘How Far I’ll Go’ mij vol overtuiging voor zich te winnen. Maar ook Eline met het nummer ‘Dominique’ van Anouk koos voor mij als coach! Welkom meiden, in Team Borsato!

Aflevering drie was ook een mooie aflevering. Ik mocht namelijk maar liefst drie kandidaten toevoegen aan mijn team. Jazz zong het nummer ‘Hopelessly Devoted To You’ van Olivia Newton-John uit de film Grease. Bij Karlijn moest ik al mijn charmes in de strijd gooien want zij had keus uit allevier de coaches! Het nummer ‘In The Silence’ van JP Cooper werd door Cyanne op een prachtige manier neergezet en wat ben ik blij dat ook zij mij koos.


Bij Myron liep de spanning in aflevering vier wel heel hoog op. Myron begeleidde zichzelf op de Piano en haar vertolking van ‘New Rules’ van Dua Lipa was zo mooi dat we met vier coaches op het allerlaatste moment omdraaiden. En wat ben ik blij dat ze voor mij koos! Baukje kon ik met haar ‘In Nije Dei’ van De Kast zeker niet laten lopen, want als je in het Fries zingt toon je lef, en daar houd ik van. Als derde mocht ik in deze aflevering Kiya toevoegen tot mijn team. Kiya zong mijn nummer ‘Speeltuin’, alle coaches wilde haar wel hebben, maar er is maar één coach die ‘Speeltuin’ ook zingt en in dat team hoort ze dan ook thuis! Fijn, dat jullie erbij zijn, meiden!


In deze laatste aflevering van The Blind Auditions heeft Rosalyn met het nummer ‘Unconditionally’ van Katy Perry mij voor haar weten te winnen. Haar bereik is heel groot en haar talent net zo! Emma wist ondanks haar zenuwen ‘Hello’ van Adele zo geweldig neer te zetten dat alle coaches omdraaiden. En dan hadden we als laatste Yosina nog. Hier moesten we uiteraard alle vier wel voor draaien, want haar vertolking van ‘Ken Je Mij’ van mijn vriendin Trijntje was prachtig. Met Yosina maakte ik mijn meidenteam compleet, welkom allemaal in Team Borsato!


Aankomende week starten de Battles en dit belooft een ware strijd te worden. Helaas zal ik dan ook afscheid moeten nemen van een aantal kandidaten wat niet altijd even makkelijk is. Desondanks heb ik er heel veel zin in!

Gaan jullie aanstaande vrijdag ook weer klaar zitten voor The Voice Kids? 


 

Madelief

 Bekijk auditie

 Madelief
 
Anne 

 Bekijk auditie


 Anne

 
 Eline

 Bekijk auditie


 Eline

 
Jazz

 Bekijk auditie

 Jazz
 
Karlijn

 Bekijk auditie


 Karlijn
 
Cyanne

 Bekijk auditie

 Cyanne
 
Myron

 Bekijk auditie

 Myron
 
Baukje

 Bekijk auditie

 Baukje
 
Kiya

 Bekijk auditie

 Kiya
 
Rosalyn

 Bekijk auditie

 Rosalyn
 
 Emma

 Bekijk auditie


 Emma
 
Yosina

 Bekijk auditie


 Yosina
 


Groetjes,

Marco