The Voice of Holland: de halve finale!

11 December 2012

The Voice of Holland: de halve finale!

Wat was het spannend, die halve finale van The Voice of Holland! Er waren nog maar acht kandidaten over waarvan slechts de helft door zou gaan. Per team werd bepaald welk talent terecht zou komen in de finale. Eerlijk is eerlijk, sommige onderlinge competities waren minder spannend dan andere. Zo hadden de meesten wel verwacht dat in Team Van Velzen Floortje door zou gaan. Hoe goed Eyelar ook was, zeker vorige week maar afgelopen week deed ze het ook super, ze kon  niet op tegen het muzikale geweld van Floortje.
Dat Johannes door zou gaan hadden we eigenlijk ook al aan zien komen. Hij zal op 11 oktober in het Gelredome naast zijn coaches Nick en Simon staan. De wedstrijd tussen Sandra en Leona in Team Trijntje was misschien nog wel het spannendst van allemaal omdat beide kandidaten het zo ontzettend goed hadden gedaan en ze ook allebei ontzettend veel fans hebben.

HIER kun je de single ‘Baby’ van Ivar downloaden! DOEN!

Of klik hier: https://itunes.apple.com/nl/album/baby-from-voice-holland-single/id585206079?l=en
 

Er zijn enorm veel mensen die onder de indruk zijn van hun muziek. Het is eigenlijk ook appels en peren vergelijken. Leona is een echte artiest, een podiumdier met al veel ervaring en Sandra heeft weer een heel eigen geluid, iets wat er in Nederland nog niet is en is om die reden natuurlijk ook heel populair. Leona wist uiteindelijk de felbegeerde finaleplaats te behalen en dit is haar meer dan gegund! We zijn dan ook heel benieuwd hoe ze het in de finale gaat doen!

In team Borsato was de uitslag ook ergens wel verrassend. Barbara kon helaas niet zo goed presteren als we van haar gewend zijn door een keelontsteking. Hierdoor moest ze de hoge noten zoals ze deze had voorbereid laten schieten en een aangepaste zanglijn kiezen. Ze had gewoonweg het bereik niet wat ze normaal gesproken wel heeft.  Haar vertolking van License to Kill was wonderschoon, maar de hoge verwachtingen die men naar Barbara heeft in achting nemend, niet van de allure van eerdere weken. Daar stond ook nog eens tegenover dat Ivar deze avond op de toppen van zijn kunnen presteerde. Er huist natuurlijk ongelofelijk veel talent in deze jongen, zeker als je zijn leeftijd meetelt! Zijn prestaties van de afgelopen weken waren erg wisselend maar in deze halve finale, waar het er echt om zou spannen, deed hij het spectaculair!

De punten van zowel de coaches als van het publiek lagen erg dicht bij elkaar maar beide partijen gaven Ivar deze avond de meeste punten waardoor hij uiteindelijk doorging naar de finale. Hoe blij we daar ook om zijn, we zijn er toch ook wel ziek van dat Barbara niet door kan. Iets zegt me dat we het laatste van Barbara nog niet hebben gehoord… Er kan er maar echter eentje in de finale staan en Ivar heeft die plaats meer dan verdiend, want ook hij heeft hier keihard voor geknokt! Na het incident waarbij zijn hand in een machine terecht kwam in de metaalfabriek is hij best een tijdje van slag geweest maar hij heeft zichzelf hier op verbluffende wijze van weten te revancheren. En aanstaande vrijdag dus de zinderende finale!

Wie deze gaat winnen weten we natuurlijk niet maar wel dat hierin de stem van het publiek weer een grote rol speelt. Je kunt momenteel de singles downloaden van alle finalekandidaten via iTunes. Deze nummers kosten 1,29 en iedere download telt voor twee stemmen.

Ivar heeft een eigen versie gemaakt van het nummer Baby met een aantal regels uit het nummer Stand by me er tussendoor en dat klinkt helemaal te gek! Het zou dan ook te gek zijn als jullie dit nummer zouden willen downloaden en daarmee Ivar en dus Team Borsato willen steunen.

Ivar kan jullie stemmen namelijk goed gebruiken! Vergeet je ook vrijdag niet IVAR te smsen naar 3131?
HIER kun je de single ‘Baby’ van Ivar downloaden! DOEN!

 

Bedankt!  

Groetjes,

Marco