The Voice of Holland: Liveshow drie!

28 November 2012

The Voice of Holland: Liveshow drie!

Wat gaat het hard! Inmiddels zit ook de derde liveshow van The Voice of Holland er al op en  heb ik weer afscheid moeten nemen van een talent uit Team Borsato.
Helaas kon coach Nick niet aanwezig zijn deze avond omdat hij ziek op bed lag, ontzettend jammer natuurlijk maar gelukkig was daar Gordon Groothedde die de lege stoel naast Simon vulde deze avond en dat deed hij prima! Ook ik voelde me deze avond verre van fit, nu kon ik dat wel redelijk onderdrukken met medicijnen maar het feit dat alle coaches de opening van de show verzorgden met een medley maakte wel dat ik het nog een beetje warmer kreeg, ik was namelijk behoorlijk slecht bij stem. Gelukkig deden de medicijnen hun werk en kon ik met een gerust hart in mijn stoel plaatsnemen.

Team Borsato was als derde aan de beurt en wat had ik het weer moeilijk met het beoordelen van mijn talenten. Ze hebben het allemaal weer fantastisch gedaan en stuk voor stuk het beste van zichzelf gegeven. En wat was de uitslag ook spannend! Het verschil tussen Anja en Babette was  maar 0,2%! Ondanks dat ik het van te voren weet doet het me elke week weer een beetje meer pijn om afscheid te nemen van de kandidaten. Afgelopen vrijdag was Babette degene die het strijdtoneel heeft moeten verlaten. Babette was met haar 18 jaar de jongste van Team Borsato. Het is ontzettend fijn om te werken met Babette, ze neemt tips en suggesties op als een spons en vertrouwt op de ervaring en visie van de coaches, styling en choreografen, zonder uit het oog te verliezen wat ze wil. Babette gaat dan ook zeker gemist worden!

Met Anja, Barbara en Ivar zijn we inmiddels al weer hard aan het voorbereiden voor de komende show. En ik kan je zeggen, dat belooft weer behoorlijk wat!
Eigenlijk kun je stellen dat Anja, die een beetje in the underdog positie heeft ingenomen binnen het team, al twee keer eerder een favoriet naar huis heeft gestuurd. Ik denk dat zowel Ivar als Barbara vrijdag een zware dobber aan haar zullen hebben!

Barbara gaat deze keer een heel ander liedje doen dan dat jullie van haar gewend zijn en Ivar gaat proberen om na het ongeluk waarbij hij zijn hand verbrijzelde, voor het eerst weer gitaar te spelen. We hopen dat hij er klaar voor is aanstaande vrijdag! Hij is momenteel druk aan het oefenen. In de aflevering van the Voice Real Life aanstaande woensdag kun je hier meer over zien.

Rest mij nog te zeggen dat ik ontzettend trots ben op al mijn kandidaten. De finale komt steeds dichterbij, spannend!

Groetjes,

Marco