THE VOICE SENIOR SEIZOEN 2, BLIND AUDITIONS!

06 September 2019

THE VOICE SENIOR SEIZOEN 2, BLIND AUDITIONS!

The Voice Senior is weer van start, en hoe! Vorig jaar was het zo ontzettend leuk om mee te doen dat ik er niet aan twijfelde om dit jaar weer de coach rol te vervullen. En onvoorstelbaar wat een talenten zijn er weer. Vanavond was alweer de tweede aflevering te zien van dit seizoen en wat was het genieten.
 
Twee kandidaten wist ik in de eerste aflevering voor mij te winnen. Toen ik omdraaide voor René wist ik meteen, deze man wil ik wel zo ontzettend graag in mijn team, zijn vertaling van het nummer ‘Het Is Over’ van Jeroen van der Boom was prachtig! René ken ik al heel lang, toen ik nog een jong jochie was en op de koksschool zat liep ik achter de schermen bij de modeshows van mijn moeder wel eens mee. René trad dan altijd op tijdens deze shows en eigenlijk keek ik tegen hem op, want dat wat hij deed, dat wilde ik ook! Zo leuk dat ik in mijn coachrol nu misschien iets voor hem kan betekenen.
En dan hadden we daar Steve. Steve komt oorspronkelijk uit New Orleans, maar woont inmiddels alweer 21 jaar in Nederland. Gelukkig heeft de Nederlandse taal geen invloed gehad op zijn Engelse taal, want wat zong hij het nummer ‘You’ve Got a Friend In Me’ van Randy Newman geweldig met zijn prachtige stem. Welkom mannen in mijn team, we gaan er wat moois van maken!


Tijdens de tweede aflevering en tevens de laatste Blind Audition van dit seizoen wist ik Josée voor mij te winnen. Ze zong het nummer ‘Liefde Van Later’ van Herman van Veen op een manier die bij mij binnen kwam. Op het moment dat ik draaide werd er een kabel uitgegooid die we beiden niet konden negeren. Als een vis hengelde ik haar binnen, haha! Tja, en toen kwam Frits. Frits heeft een aantal moeilijke jaren achter de rug en zijn boodschap in het nummer ‘In The Silence’ van J.P. Cooper, was goed te horen. Ik vond het sensationeel mooi en ik ben dan ook enorm blij dat Frits voor mij koos.
 

 
Volgende week vrijdag om 20.30 uur op RTL4 is het dan alweer zover dat ik afscheid moet gaan nemen van twee van mijn vier kandidaten in de Knock Outs en als ik daar aan denk krijg ik er al buikpijn van.

Groetjes,

Marco
;

 
René van der Wel

 Bekijk auditie

 René
 René
 
 Steve Yocum

 Bekijk auditie

 Steve
 Steve

 

 
Josée van der Staak

 Bekijk auditie

 Josée
 Josée
 
 Frits Tilburgs

 Bekijk auditie

 Frits